Ατρόμητος: Ανανέωσε ο Καραμάνος έως το 2017

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 15:55
UPD:16:16
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το συμβόλαιο του 23χρονου επιθετικού, ο οποίος το περασμένο Σάββατο πέτυχε δύο γκολ στο νικηφόρο 3-1 επί του Πανθρακικού, τελείωνε τον Ιούνιο του 2014, ωστόσο, εδώ κι αρκετό καιρό είχαν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση για την επέκτασή του.

A- A A+

Την τριετή επέκταση του συμβολαίου του στον Ατρόμητο υπέγραψε σήμερα ο Τάσος Καραμάνος, κάτι που σημαίνει πως θα παραμείνει «κάτοικος» Περιστερίου έως το καλοκαίρι του 2017.

Το συμβόλαιο του 23χρονου επιθετικού, ο οποίος το περασμένο Σάββατο πέτυχε δύο γκολ στο νικηφόρο 3-1 επί του Πανθρακικού, τελείωνε τον Ιούνιο του 2014, ωστόσο, εδώ κι αρκετό καιρό είχαν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση για την επέκτασή του. Ο Καραμάνος αγωνίζεται στους «κυανόλευκους» από το 2011, όταν εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας από τον Αστέρα Μαγούλας.

«Το αστέρι του Ατρόμητου θα συντροφεύει τα ποδοσφαιρικά του όνειρα μέχρι το 2017!. H ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τάσο Καραμάνο για τρία επιπλέον έτη. Ο 23χρονος επιθετικός που είχε συμβόλαιο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι του 2014 αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης που έχει γίνει προ ημερών από την ομάδα μας και σήμερα το πρωί βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για τις νέες υπογραφές παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις