Σούπερ Λίγκα: «Αυλαία» του πρώτου γύρου στους «Ζωσιμάδες»

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 01:21
UPD:11:55
EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Νίκη για να ελπίζει ότι κι εφέτος θα διεκδικήσει την ευρωπαϊκή του έξοδο μέσω των πλέι οφ θέλει και ο ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η «αυλαία» του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκας (17η αγωνιστική) θα πέσει σήμερα το βράδυ στους «Ζωσιμάδες», όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τον ουραγό της βαθμολογίας, Άρη (19:30 Novasports 1).

Ματς μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και για τους δύο μονομάχους είναι το αποψινό στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, ιδιαίτερα για τους Θεσσαλονικείς που «καίγονται» κυριολεκτικά για τη νίκη, έτσι ώστε να «πιάσουν» στους 14 βαθμούς τους Απόλλωνα και Βέροια. 

Με τους «κίτρινους» θα ντεμπουτάρει στον πάγκο ο Σούλης Παπαδόπουλος, που το περασμένο Σάββατο διαδέχθηκε το Μιλίνκοβιτς. Ο ίδιος προπονητής ήταν αυτός που στα τέλη της περασμένης περιόδου είχε αναλάβει ξανά τα ηνία της ομάδας και την οδήγησε στη σωτηρία.

Νίκη για να ελπίζει ότι κι εφέτος θα διεκδικήσει την ευρωπαϊκή του έξοδο μέσω των πλέι οφ θέλει και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που χθες πραγματοποίησε την πρώτη του μεταγραφή στην περίοδο του Ιανουαρίου ανακοινώνοντας την απόκτηση του Λεωνίδα Κυβελλίδη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις