Μοιρασιά στο ΟΑΚΑ (0-0) για Καλλονή και Εργοτέλη

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013 19:08
UPD:19:25
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.
A- A A+

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Καλλονή και Εργοτέλης στη μεταξύ τους αναμέτρηση, στο ΟΑΚΑ, με την οποία ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι είχε αρκετά καλό ρυθμό, με την Καλλονή να διατηρεί την κατοχή της μπάλας αλλά τον Εργοτέλη να αμύνεται σωστά και να προσπαθεί να απειλήσει με κάποια αντεπίθεση.

Οι Κρήτες ήταν μάλιστα εκείνοι που απείλησαν πρώτοι και μάλιστα νωρίς-νωρίς, όταν στο 4΄ και σε σέντρα του Τζανακάκη ο Ρομάνο έκανε την κεφαλιά αστοχώντας για λίγο.

Στο 15΄ ένα σουτ του Λεοζίνιο κόντραρε στον Σαρρή, στο 19΄ σουτ του Καρντόζο πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 22΄ από την προσπάθεια του Μπαντιμπαγκά επωφελήθηκε ο Μπουχαλάκης, ο οποίος σούταρε και ο Σιδεράκης απέκρουσε.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια, αν και άστοχοι κι έτσι στο 33΄ έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία, με τον Αναστασάκο μόνο στην περιοχή να μην προλαβαίνει την μπάλα στο γύρισμα του Μπουχαλάκη.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ρομάνο «σημάδεψε» το δοκάρι του Σιδεράκη με ωραία προσπάθεια και σουτ, ενώ η Καλλονή απείλησε ουσιαστικά για πρώτη και τελευταία φορά σε αυτό το διάστημα με τον Περόνε στο 44΄, τον οποίο νίκησε σε δύο χρόνους ο Καβουσάκης.

Ο Εργοτέλης συνέχισε να απειλεί και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 49΄ ο Λεάντρο παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ αλλά ο Σιδεράκης πρόλαβε να αποκρούσει σε κόρνερ και στο 65΄ το σουτ του Μπουχαλάκη βρήκε στον Ποντάνι, κι ενώ η μπάλα είχε πάρει κατεύθυνση προς την εστία.

Σταδιακά πάντως η ομάδα της Λέσβου ισορρόπησε και στο 66΄ είχε τη δική της στιγμή, αλλά ο Περόνε είδε το σουτ που επιχείρησε από καλή θέση να κοντράρεται. Στο 70΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν απίστευτη ευκαιρία, όταν ο Πίτσος γύρισε στον Διαμαντάκο αλλά ο νεαρός επιθετικός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σιδεράκη εξ επαφής!

Στο 81΄ η «βολίδα» του Λεάντρο σε εκτέλεση φάουλ πέρασε άουτ, για να τελειώσει ο αγώνας με δύο χαμένες ευκαιρίες με τον «μοιραίο» Διαμαντάκο, στο 84΄ με την κεφαλιά του να περνά ελάχιστα άουτ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν την ίδια κατάληξη είχε το σουτ που επιχείρησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις