Πήρε βαθμό (0-0) στην Τρίπολη η Βέροια

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013 19:08
UPD:19:19
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΝΤΖΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, Πάμπλο Ντε Μπλάσις (Α) και Τζερόνιμο Μπαράλες (κάτω) και ο παίκτης της Βέροιας Χαράλαμπος Παυλίδης (Κ) μάχονται για την κατοχή της μπάλας κατά τη διάρκεια του αγώνα Αστέρα Τρίπολης – Βέροια για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", της Τρίπολης.

A- A A+

Ο Αστέρας ήταν ανώτερος, είχε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει κι έτσι η Βέροια, που κράτησε το 0-0, έφυγε με έναν πολύτιμο βαθμό από την Τρίπολη στην ακροτελεύτια αγωνιστική του πρώτου γύρου, στην προσπάθεια που θα καταβάλει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Το παιχνίδι απέκτησε γρήγορο τέμπο από τα πρώτα λεπτά, αλλά η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 17ο λεπτό, με τον Κοντοέ να γυρίζει την μπάλα και τον Καράσκο να κάνει την προβολή, αναγκάζοντας τον Καντιμοίρη σε δύσκολη απόκρουση με τα δύο χέρια.

Πολύ πιο σημαντική ήταν όμως η ευκαιρία που έχασε η Βέροια στο 22΄, όταν από μεγάλο λάθος του Γκοϊάν ο Μπαργκάν «έκλεψε» την μπάλα, βγήκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε τον Χερνάντεζ, ο οποίος βρήκε την μπάλα όσο χρειάστηκε για να φύγει κόρνερ.

Στο 27΄ και σε πανομοιότυπη φάση στην απέναντι εστία ο Καντιμοίρης κράτησε το «μηδέν» στο τετ α τετ με τον Καράσκο, ενώ στο 30΄ νίκησε και τον Μπαράλες, για να χάσει νέα μεγάλη ευκαιρία η Βέροια στο 34΄ με τον Μπεν, που απέφυγε τον Χερνάντεζ αλλά σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Το πλουσιότατο πρώτο μέρος έκλεισε με άλλες δύο καλές στιγμές για το αρκαδικό συγκρότημα, όταν στο 37΄ ο Χουάνμα σταμάτησε με τη σειρά του στον τερματοφύλακα της Βέροιας και στο 45΄ η κεφαλιά του Εντό πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Η «βασίλισσα του βορρά» όχι μόνο δεν κλείστηκε, αλλά απείλησε στο 51΄ με τον Καλτσά να σουτάρει δυνατά αλλά  άστοχα, ενώ στο 66΄ ο Μπάρμπας απέκρουσε ως «από μηχανής Θεός» στη γραμμή την προβολή του Ντε Μπλάσις.

Στο φινάλε του αγώνα ο Αστέρας ενέτεινε την πίεση και στο 80΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν ο Ντε Μπλάσις πέρασε στον Καράσκο, ο οποίος από εξαιρετική θέση αστόχησε και στο 82΄ το σουτ του Ουσέρο έδιωξε ο Καντιμοίρης και στη συνέχεια ο Σέτι, με κεφαλιά εξ επαφής, έστειλε την μπάλα άουτ!

Στο 90΄, πάντως, η Βέροια παραλίγο να «παγώσει» το γήπεδο του Αστέρα, όταν ο Μπαργκάν μπήκε στην περιοχή από πλάγια αλλά σούταρε ελάχιστα άουτ στην τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού, που σήμανε δύο ανέλπιστα χαμένους βαθμούς για την ομάδα της Τρίπολης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις