Νίκη «βάλσαμο» (1-0) για Πλατανιά με Πανιώνιο

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013 19:05
UPD:20:37
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Ο παίκτης του Πλατανιά (Α) έχει στην κατοχή του την μπάλα ενώ τη διεκδικεί ο παίκτης του Πανιωνίου Μάρκος Ντούνης (Δ) κατά τη διάρκεια του αγώνα Πλατανιάς – Πανιώνιος για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολιών, στα Χανιά Κρήτης.

A- A A+

Πρόωρος… μποναμάς για τον Πλατανιά σήμερα, καθώς με γκολ το Τετέ στο 65΄ νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 17ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα, έφτασε στους 18 βαθμούς και πήρε «οξυγόνο» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι ήταν πιο ορεξάτοι, όμως δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία των «κυανέρυθρων» που αμύνονταν σωστά.

Μοιραία λοιπόν το πρώτο 45λεπτο χαρακτηρίστηκε από το κακό θέαμα και κάποιες… υποψίες ευκαιριών, όπως εκείνες στο 3ο λεπτό με τον Γουνδουλάκη που τον πρόλαβε η άμυνα του Πανιωνίου, στο 8ο με το σουτ του Κάταϊ που μάζεψε ο Ανέστης και στο 44ο με τον Τόρες να μην μπορεί να απειλήσει μετά την ωραία μπαλιά του Κάταϊ.

Στην επανάληψη όμως η ομάδα των Χανίων άσκησε από νωρίς πίεση στην αντίπαλη άμυνα, έχασε ευκαιρίες με τους Κάταϊ στο 56΄ (σουτ άουτ), Αγκιλέρα στο 58΄ (απέκρουσε ο Ανέστης) και Τόρες στο 63΄ (σουτ άουτ), αλλά στο 65΄ η υπεροχή του Πλατανιά καρποφόρησε: ο Τετέ βρέθηκε κοντά στην εστία του Ανέστη και έκανε το 1-0, αξιοποιώντας την υπεροχή της ομάδας του.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία για να φτάσει στο 1-1 στο 88΄, όταν αρχικά ο Κολοβός «σημάδεψε» το δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά το κοντινό σουτ του Λάζνικ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις