Νίκη με θέαμα ο Παναθηναϊκός, 4-0 τον Λεβαδειακό

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013 21:29
UPD:21:48
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο το περασμένο Σάββατο, καθώς με εντυπωσιακή εμφάνιση νίκησε στη Βοιωτία τον Λεβαδειακό με 4-0, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, με σκόρερ τους Κλωναρίδη (31΄), Λαγό (37΄,52΄), Δώνη (90΄) και υποχρέωσε τους γηπεδούχους στη δεύτερη εφετινή εντός έδρας ήττα.

Οι «πράσινοι» κυριάρχησαν με το μεστό παιχνίδι τους, καθώς κέρδιζαν μπάλες στη μεσαία γραμμή και προωθούσαν γρήγορα την μπάλα στην επίθεση αφήνοντας συχνά εκτεθειμένους τους αντιπάλους τους. Αφού αντιπαρήλθαν τον αρχικό ενθουσιασμό ενθουσιασμό των Βοιωτών, που είχαν δύο καλά σουτ με τους Μάντζιο και Κονέ στο 9΄, που απέκρουσε ο Κοτσόλης. 

Από τη στιγμή όμως που οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου προηγήθηκαν με τον Κλωναρίδη, στο 31΄, μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Έξι λεπτά αργότερα ο Λαγός διπλασίασε με το «παρθενικό» γκολ του γκολ στη Σούπερ Λίγκα, δίνοντας πια σαφές προβάδισμα στην ομάδα του, που πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη 2-0, αφού στο 41΄ ο Μάντζιος δεν νικήθηκε από τον Κοτσόλη. 

Ο... επίλογος γράφτηκε νωρίς στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό όταν ο Λαγός και πάλι, με κεφαλιά αυτή τη φορά σε γύρισμα του Καρέλη, έδωσε διάσταση στη νίκη της ομάδας του, με τον ίδιο να αποβάλλεται στο 68΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για φάουλ.

Αυτό ουδόλως επηρέασε πάντως τους συμπαίκτες του, καθώς συνέχισαν να κυριαρχούν και με τον Δώνη στο 90΄ έφτασαν στο 0-4, στην πρώτη συμμετοχή του νεαρού στο πρωτάθλημα κι αφού προηγουμένως ο Πετράτσι είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 70΄.

Με την «τεσσάρα», ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του στην έδρα του Λεβαδειακού μετά το 2007.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις