«Τριάρα» του Παναιτωλικού στον Πλατανιά

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013 19:33
UPD:20:14
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Εύκολη νίκη με 3-0 σημείωσε στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός επί του Πλατανιά για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, βελτιώνοντας σημαντικά τη θέση του στην κατάταξη. 

Ως είθισται στην έδρα τους, οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και διατήρησαν το φετινό αήττητο στο γήπεδό τους. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 10΄, μετά από σέντρα του Γκάλο ο Κούσας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο 27ο λεπτό και ύστερα από φάουλ του Γκάλο η νέα κεφαλιά, από τον Μπόγιοβιτς αυτή τη φορά, βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά στο 40΄ και σε μακρινό σουτ του αρχηγού Γιώργου Θεοδωρίδη η μπάλα αναπήδησε μπροστά στον Γιωργαλλίδη, ξεγέλασε τον Κύπριο τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα του.

Από την πλευρά τους, οι Χανιώτες είχαν μία και μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, όταν στο 43ο λεπτό η κεφαλιά του Τόρες έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ.

Στην επανάληψη και μέσα σε ένα επτάλεπτο ο Παναιτωλικός «τελείωσε» τον αγώνα. Στο 60΄ ο Γκάλο εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Μπόγιοβιτς κι αυτός έκανε το 2-0, ενώ στο 67΄ ο Καμαρά με ατομική προσπάθεια και ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία για ακόμη ένα γκολ στο 83΄, όταν καταλογίστηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ιντζίδη επί του Μπόγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεσή του, όμως ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις