Δυνατός στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός, 2-0 την Καλλονή

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013 19:23
UPD:20:32
SHUTTERSTOCK
A- A A+

Ο Πανθρακικός συνεχίζει να εκμεταλλεύεται άριστα την έδρα του απέναντι σε αντίπαλους με τον ίδιο στόχο στο πρωτάθλημα, όπως απέδειξε και σήμερα επικρατώντας με 2-0 της Καλλονής στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο 0-0 χωρίς πολλές φάσεις και θέαμα, με τους γηπεδούχους να έχουν την καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι στο 8ο λεπτό: ο Παπαγεωργίου πήρε την κεφαλιά αλλά ο Σιδεράκης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ, με την μπάλα να χτυπάει και στο δοκάρι μετά την επέμβασή του. 

Οι γηπδούχοι ξεκίνησαν πάντως καλύτερα και πιο «ορεξάτα» στην επανάληψη, κατορθώνοντας να φτάσουν στο 1-0 νωρίς: στο 54΄ ο Κάσες έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και στο τετ α τετ με τον Σιδεράκη πλάσαρε εύστοχα και άνοιξε το σκορ.

Στο 70ο λεπτό η κατάσταστη έγινε πολύ δύσκολη για την Καλλονή, καθώς η ομάδα της Λέσβου έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Φαρία με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για μαρκάρισμα στον Τζάνη. 

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το πλεονέκτημα και έφτασαν στο δεύτερο τέρμα τους στο 76΄, με το οποίο «κλείδωσαν» το παιχνίδι. Ο Χρήστου έγινε αποδέκτης της μπάλας από το κόρνερ του Κάσες και με διπλή προσπάθεια νίκησε για δεύτερη φορά τον Σιδεράκη κρίνοντας οριστικά τη συνάντηση. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις