Σούπερ Λίγκα: Νίκη πεντάδας ο Αστέρας Τρίπολης, 1-0, επί του Πανιωνίου

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013 19:17
UPD:19:19
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΙΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Από το ξεκίνημα του αγώνα ο Αστέρας Τρίπολης είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά οι Νεοσμυρνιώτες ήταν πάρα πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους.

A- A A+

Μεγάλη νίκη επί του Πανιωνίουμε 1-0 πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Από το ξεκίνημα του αγώνα ο Αστέρας Τρίπολης είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά οι Νεοσμυρνιώτες ήταν πάρα πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους. Απείλησαν στο 7΄ με τον Κολοβό, ενώ λίγο πριν το ημίωρο και πάλι ο ίδιος παίκτης βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, αλλά ανακόπηκε την τελευταία στιγμή.

Οι γηγπεδούχοι απείλησαν στο 38΄, όταν το σουτ του Εντό από μακριά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ανέστη. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έχασε κι άλλη μεγάλη ευκαιρία στο 42΄ με τον Καράσκο να πιάνει το σουτ από πολύ καλή θέση, αλλά την τελευταία στιγμή η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο και κατέληξε κόρνερ.

Η 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

Στιγμιότυπα από τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ανέβασαν την απόδοσή τους οι Αρκάδες στην επανάληψη και στο 60΄ με πέναλτι του Μπαράλες άνοιξαν το σκορ (1-0). Το ματς «άνοιξε» στη συνέχεια, με τον Πανιώνιο να χάνει τεράστια ευκαιρία λίγο πριν το τέλος για να ισοφαρίσει, αλλά ο Γιάννου απέτυχε να σκοράρει προ του Ερνάντεζ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις