Σούπερ Λίγκα: Τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα ο Απόλλωνας, 3-2 τον Πανθρακικό

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013 19:10
UPD:19:14
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ
A- A A+

Την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα και αυτή εντός έδρας, πανηγύρισε σήμερα ο Απόλλωνας, αυτή την φορά με 3-2 επί του Πανθρακικού, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Λόρι Σάντσες απέδειξε ότι οι ισοπαλίες με Παναθηναϊκό (1-1) και ΠΑΟΚ (0-0) δεν ήταν τυχαίες, ενώ με το «τρίποντο» που πήρε στην έδρα της ξέφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας κι ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια.

Το ματς στη Ριζούπολη ήταν αναγνωριστικό στο πρώτο ημίωρο, με το «Γιάννη να φοβάται το θεριό και το θεριό το Γιάννη». Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να πάρουν τον χώρο της μεσαίας γραμμής, χωρίς να δημιουργούν μεγάλες φάσεις, ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν σε ένα «κομβικό» σημείο του ματς να πάρουν το προβάδισμα.

Ο Πανθρακικός πλησίασε πρώτος κοντά στην επιτυχία στο 14΄ με την ωραία εναλλαγή της μπάλας ανάμεσα σε Ιγκόρ και Κάσες, ωστόσο, το σουτ του Βραζιλιάνου (Ιγκόρ) από πλεονεκτική θέση έφυγε άουτ. Η «απάντηση» των γηπεδούχων ήρθε στο 27΄ με τον Φαρινόλα να πιάνει το διαγώνιο σουτ και να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Σέρεμετ.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα τελείωνε χωρίς τέρματα, στο 45΄ ο διαιτητής Κύζας είδε πέναλτι σε ανατροπή του Πετρόπουλου κι έδωσε την ευκαιρία στον Κόρμπο να ανοίξει το σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, δίδοντας προβάδισμα στον Απόλλωνα (1-0).

Κι ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πίεσαν στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και στο 54΄ το σουτ του Κάσες έφυγε λίγο άουτ, στο 58΄ η «ελαφρά ταξιαρχία» έβαλε τις βάσεις για το πολύτιμο «τρίποντο».«Δράστης» και πάλι ο Κόρμπος, αυτή την φορά με κεφαλιά που δεν μπόρεσε να διώξει ο Σέρεμετ (2-0).

Η 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

Στιγμιότυπα από τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Την «χαριστική βολή» στην ομάδα του Άκη Μάντζιου φάνηνε να δίνει στο 82΄ ο Αργυρόπουλος (3-0), ο οποίος τρία λεπτά πριν το τέλος αποβλήθηκε. Στα τελευταία λεπτά, πάντως, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με τέρματα των Χασομέρη και Ρομέου στο 90΄ και 92΄ λίγο έλειψε να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή (3-2), αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν το πολύτιμο «τρίποντο». 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις