Έδρα σαν τα παλιά το Ηράκλειο, 1-0 ο ΟΦΗ τον Λεβαδειακό

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013 16:56
UPD:16:59
ICON/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Με τους τρεις βαθμούς η  ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο έφτασε στους 18 και προωθήθηκε αρκετά στην κατάταξη, ξεπερνώντας το σημερινό αντίπαλό της που έμεινε στους 17.

A- A A+

Επιστροφή στις νίκες για τον ΟΦΗ, που μετά το 0-3 στο Περιστέρι την προηγούμενη εβδομάδα νίκησε σήμερα στο Ηράκλειο τον Λεβαδειακό 1-0 με σκόρερ τον Παπάζογλου (7΄), στο πλαίσιο της 15ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Όπως στον αγώνα με την Καλλονή έτσι και σήμερα, οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν τη δεδομένη υπεροχή του σχεδόν δίμετρου Θανάση Παπάζογλου στον αέρα.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ κυριάρχησε στο ψηλό παιχνίδι και μετουσίωσε την εναέρια ικανότητά του σε γκολ μόλις στο 7ο λεπτό, όταν στο κόρνερ του Μιλιάζες νίκησε τους πάντες και -σε συνδυασμό με την άστοχη έξοδο του Στρατηλάτη- άνοιξε το σκορ.

Λίγο νωρίτερα ήταν ο Λεβαδειακός που είχε απειλήσει πρώτος, όταν στο 3΄ ο Λυκογιάννης πήρε την κεφαλιά στο κόρνερ του Ιωαννίδη αλλά αστόχησε ελάχιστα.

Στο 28΄ και σε φάση πανομοιότυπη με εκείνη του 1-0 ο Παπάζογλου έπιασε νέα κεφαλιά που απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Βοιωτών, ενώ στο 33΄ ο Όγιος έχασε την ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, σουτάροντας στο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, καθώς χωρίς ακόμη να έχει συμπληρωθεί ένα λεπτό από την έναρξή του ο Τριποτσέρης έκανε λάθος αλλά το σουτ του Μάντζιου «άγγιξε» το δοκάρι του Φερνάντες κι έφυγε άουτ.

Η σέντρα-σουτ του Μπούρμπου (61΄) έδωσε περίεργη τροχιά στην μπάλα, η οποία κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Στρατηλάτη, ενώ η  κεφαλιά του Μακρή (76΄) «καρδιοχτύπησε» τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων αλλά πέρασε άουτ και στο 89ο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ιωαννίδης του Λεβαδειακού, για σκληρό φάουλ στον Μπανούση. 

Με τους τρεις βαθμούς η  ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο έφτασε στους 18 και προωθήθηκε αρκετά στην κατάταξη, ξεπερνώντας το σημερινό αντίπαλό της που έμεινε στους 17.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις