Ευρωλίγκα: Χωρίς άγχος στη Ρωσία ο Παναθηναϊκός

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013 10:10
UPD:10:37
ICON PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Τα προβλήματα για τον Αργύρη Πεδουλάκη είναι πολλά. Εκτός αποστολής έμειναν ο Γιόνας Ματσιούλις (θλάση) και ο Παππάς, ο οποίος χθες μετέβη στο Μιλάνο κι εξετάσει από ειδικούς γιατρούς μετά τον τραυματισμό του στον αγκώνα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Τη νίκη που θα του επιτρέψει να ελπίζει σε καλύτερο πλασάρισμα στον 4ο όμιλο της Ευρωλίγκας (είναι 4ος) θα επιδιώξει να πάρει σήμερα ο Παναθηναϊκός στη Ρωσία κόντρα στη Λοκομοτίβ Κούμπαν (18:00), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.
Οι «πράσινοι» απαλλαγμένοι από το άγχος της πρόκρισης, μετά τη νίκη τους επί του Ερυθρού Αστέρα όταν κι εξασφάλισαν μαθηματικά την είσοδό τους στο Top 16, θέλουν το 2Χ2 στα εναπομείναντα παιχνίδια (ακολουθεί η Μακάμπι στην τελευταία αγωνιστική) για να αποφύγουν την 4η θέση, κάτι που εάν συμβεί στην επόμενη φάση θα τους φέρει αντιμέτωπους με τον Ολυμπιακό.
Τα προβλήματα για τον Αργύρη Πεδουλάκη είναι πολλά. Εκτός αποστολής έμειναν ο Γιόνας Ματσιούλις (θλάση) και ο Παππάς, ο οποίος χθες μετέβη στο Μιλάνο κι εξετάσει από ειδικούς γιατρούς μετά τον τραυματισμό του στον αγκώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις