Μπαρτζώκας: «Άλλος στη θέση μας θα το άφηνε»

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013 00:22
UPD:00:26
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

«Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια στο τέλος, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία», σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός.

A- A A+

Αν είχε μόνο ένα λόγο για να είναι ευχαριστημένος ο Γιώργος Μπαρτζώκας από τον αγώνα με τη Σιένα, αυτός ήταν η αντίδραση των παικτών του στην τελευταία περίοδο, αφού αρνήθηκαν να αποδεχθούν την πρώτη φετινή ήττα τους, πάλεψαν και στο τέλος ανταμείφθηκαν με άλλη μία ανατροπή.

«Είδαμε ένα παιχνίδι με βασικό χαρακτηριστικό την πολύ κρύα ατμόσφαιρα, την πολύ καλή εμφάνιση της Σιένα ομαδικά αλλά και ατομικά με τον Γκριν, την πολύ κακή εμφάνισή μας για τρία δεκάλεπτα και την πολύ καλή αντίδρασή μας στο τέταρτο δεκάλεπτο. Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια στο τέλος, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία», σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι παρά τα προβλήματα είχαμε τη δύναμη να κερδίσουμε ένα παιχνίδι που άλλη ομάδα θα το άφηνε. Δοκιμάσαμε κάποια αδόκιμα σχήματα, με τρεις γκαρντ, τον Περπέρογλου στο ΄΄4΄΄ και τον Πέτγουεϊ στο ΄΄5΄΄. Ο Πέτγουεϊ ήταν στο νοσοκομείο με στομαχικές διαταραχές αλλά δεν είχαμε την πολυτέλεια να τον αφήσουμε έξω και πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στην παρουσία του», συνέχισε.

«Βιαζόμασταν να σκοράρουμε στο πρώτο μέρος, όπου πετύχαμε μόνο 25 πόντους, ενώ στο δεύτερο κυκλοφορήσαμε πολύ περισσότερο την μπάλα, κάναμε τουλάχιστον 3-4 πάσες και πετύχαμε 53 πόντους. Όταν παίξαμε σαν ομάδα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα κι αυτά τα ποσοστά», συμπλήρωσε ο κ. Μπαρτζώκας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις