Ευρωλίγκα: Για τη διεύρυνση του αήττητου ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 12:29
UPD:12:32
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο πρωταθλητής Ευρώπης θα υποδεχθεί τους Ιταλούς στο για ακόμη μία φορά φέτος (πρώτη στην Ευρωλίγκα) άδειο λόγω τιμωρίας στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», στο πλαίσιο του Γ΄ ομίλου (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με τις αναμετρήσεις της 9ης (προτελευταίας) αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα και αύριο η α΄ φάση της Ευρωλίγκας, με τον Ολυμπιακό να ρίχνεται πρώτος στη μάχη αντιμετωπίζοντας απόψε τη Σιένα (21:00) και τον Παναθηναϊκό να παίζει αύριο στη Ρωσία με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης θα υποδεχθεί τους Ιταλούς στο για ακόμη μία φορά φέτος (πρώτη στην Ευρωλίγκα) άδειο λόγω τιμωρίας στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», στο πλαίσιο του Γ΄ ομίλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν για άλλη μία φορά τον παρορμητισμό των «θερμόαιμων» οπαδών τους, που θεώρησαν πρέπον να βρεθούν πέριξ του αγωνιστικού χώρου στον αγώνα με τη Γαλατασαράι, όταν συνέβη το επεισόδιο ανάμεσα στους Μπέγκιτς, Πρίντεζη και Μενσά-Μπονσού.

Τέλος πάντων, αυτό δεν αλλάζει και οι μαθημένοι πια να ζουν μόνοι τους «πολεμιστές» του Γιώργου Μπαρτζώκα, έχοντας ήδη εξασφαλίσει πρόκριση και πρώτη θέση στον όμιλό τους, στοχεύουν πια στο διευρύνουν το αήττητο φετινό σερί τους στις 21 νίκες. 

Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι δεδομένα για τον τεχνικό της πειραϊκής ομάδας, που ούτε απόψε θα έχει στη διάθεσή του Μπέγκιτς και Πρίντεζη καθώς αμφότεροι θα εκτίσουν τη δεύτερη από τις συνολικά τρεις αγωνιστικές αποκλεισμού που τους επιβλήθηκε από την Ευρωλίγκα για το επεισόδιο με τον Άγγλο σέντερ.  

Το πρόγραμμα: 

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπαρτσελόνα
Φενερμπαχτσέ Ούλκερ-Παρτιζάν Βελιγραδίου
Μπουντιβέλνικ Κιέβου-Ναντέρ                         13/12

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ
Ζαλγκίρις Κάουνας-Αναντολού Εφές
Αρμάνι Μιλάνο-Μπάμπεργκ                  13/12
Ρεάλ Μαδρίτης-Στρασμπούρ                 13/12

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ
Ολυμπιακός-Σιένα
Ουνικάχα Μάλαγα-Μπάγερν Μονάχου
Γαλατασαράι-Ζιέλονα Γκόρα 13/12

Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ
Ερυθρός Αστέρας-Λαμποράλ Κούτσα
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Λιέτουβος Ρίτας
Λοκομοτίβ Κούμπαν-Παναθηναϊκός     13/12

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις