Ο Ρονάλντο θα παραστεί στην τελετή για τη «Χρυσή Μπάλα»

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 13:51
UPD:14:05
REUTERS/HEINO KALIS
Όπως μετέδωσε ο σταθμός «Cadena Cope», η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε τηλεφωνικά προς τη Διεθνή Ομοσπονδία την παρουσία του Πορτογάλου αστέρα της στην εκδήλωση, που έχει προγραμματιστεί για τις 13 Ιανουαρίου 2014 (φωτογραφία αρχείου).
A- A A+

Αυτή τη φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα σνομπάρει την εκδήλωση αλλά θα παραστεί στην απονομή της «Χρυσής Μπάλας» για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή το 2013, που θα παραδοθεί στο νικητή στο πλαίσιο του ετήσιου γκαλά της FIFA, στη Ζυρίχη.

Όπως μετέδωσε ο σταθμός «Cadena Cope», η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε τηλεφωνικά προς τη Διεθνή Ομοσπονδία την παρουσία του Πορτογάλου αστέρα της στην εκδήλωση, που έχει προγραμματιστεί για τις 13 Ιανουαρίου 2014. 

Μια παρουσία που και φέτος είχε αρχικά τεθεί υπό αμφισβήτηση, μετά την αντιπαράθεση που προκλήθηκε από τον πρόεδρο της FIFA, Γιόζεφ Μπλάτερ, ο οποίος στη διάρκεια συνάντησης με τους φοιτητές του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης είχε ξεκινήσει μια «παρωδία» προς τον Ίβηρα άσσο.

Ο Ελβετός παράγοντας, ο οποίος είχε δηλώσει επίσης ότι προτιμά τον Λιονέλ Μέσι από τον «Cr7», στη συνέχεια αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη τόσο από τον παίκτη όσο και από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι υποψήφιος για τη «Χρυσή Μπάλα», μαζί με τους Λίο Μέσι και Φρανκ Ριμπερί.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις