Οι υποψηφιότητες για τους κορυφαίους επιθετικούς το 2013

Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 16:15
EPA/KIKO HUESCA

Ρονάλντο και Μέσι συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των υποψηφίων για τους κορυφαίους επιθετικούς το 2013.

A- A A+

Ολοκληρώθηκε η λίστα των υποψηφίων για την καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς, όπως την επιλέγουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από όλο τον πλανήτη, καθώς ανακοινώθηκε από τη FIFPro και τη FIFA η 15άδα των επιθετικών που διεκδικούν τρεις θέσεις στην ιδανική ομάδα του 2013.

Η ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνει στις 13 Ιανουαρίου στη Ζυρίχη, στο γκαλά της παγκόσμιας συνομοσπονδίας όπου θα αναδειχθεί και ο νικητής της «Χρυσής Μπάλας».

Όλα τα «κανόνια» περιλαμβάνονται στη σχετική λίστα, που παρουσιάζει μεγάλη πολυφωνία, αφού εκπροσωπούνται συνολικά 13 χώρες. Από δύο ποδοσφαιριστές έχουν μόνο οι Αργεντινή και Ουρουγουάη, ενώ από τους υπόλοιπους οι Ρανταμέλ Φαλκάο και Ντιντιέ Ντρογκμπά θα βρεθούν στο δρόμο της Εθνικής Ελλάδας, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Οι υποψήφιοι:

Σέρχιο Αγουέρο (Αργεντινή/Μάντσεστερ Σίτι), Μάριο Μπαλοτέλι (Ιταλία/Μίλαν), Έντινσον Καβάνι (Ουρουγουάη/Νάπολι-Παρί Σεν Ζερμέν), Ντιέγκο Κόστα (Ισπανία/Ατλέτικο Μαδρίτης), Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία/Ρεάλ Μαδρίτης), Ντιντιέ Ντρογκμπά (Ακτή Ελεφαντοστού/Γαλατάσαραϊ), Ρανταμέλ Φαλκάο (Κολομβία/Ατλέτικο Μαδρίτης-Μονακό), Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Σουηδία/Παρί Σεν Ζερμέν), Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Πολωνία/Ντόρτμουντ), Μάριο Μάντζουκιτς (Κροατία/Μπάγερν Μονάχου), Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή/Μπαρτσελόνα), Νεϊμάρ (Βραζιλία/Μπαρτσελόνα), Ρόμπιν Φαν Πέρσι (Ολλανδία/Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γουέιν Ρούνι (Αγγλία/Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Λουίς Σουάρες (Ουρουγουάη/Λίβερπουλ)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις