Στέφενς: «Στόχος μας να προχωρήσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ»

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 15:39
UPD:16:23
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου πριν από τον αγώνα ΠΑΟΚ - Αλκμάαρ.

A- A A+

Υπερήφανος για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές του δήλωσε ο Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Άλκμααρ στην Τούμπα, που θα κρίνει την πρώτη θέση στο 12ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

«Θα είμαι χαρούμενος με την πρώτη θέση στον όμιλο και ό,τι χρειάζεται για να την κατακτήσουμε. Είμαι χαρούμενος, όμως, με την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αυτός ήταν ο στόχος μας, το ξεκαθαρίσαμε και στο Καζακστάν. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την ομάδα και τους παίκτες μας», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός.

Όσο για τις δηλώσεις του Ντικ Άντβοκατ περί αλλαγών από πλευράς ΠΑΟΚ σχολίασε ότι «τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά, γιατί η Άλκμααρ παίζει σε πλαστικό γήπεδο. Εμείς δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα. Για μένα δεν έχει σημασία τι πιστεύουν οι άλλοι για εμάς, αλλά τι κάνουμε εμείς. Σέβομαι την καριέρα του, όχι μόνο για όσα έχει κάνει με την Άλκμααρ, αλλά και με τις υπόλοιπες ομάδες, όπως κι εκείνος σέβεται εμένα».

Ερωτηθείς για το βίντεο που έδειξε στους παίκτες με τις χαμένες ευκαιρίες στον αγώνα με τον Απόλλωνα, απάντησε: «Τους είπα ότι παίζουμε καλύτερα από ένα μήνα πριν, αλλά δεν είμαστε τόσο τυχεροί, όσο ένα μήνα πριν. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι μέχρι πέντε μέτρα έξω από την περιοχή, αλλά δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας. Ήθελα να ξέρουν ότι είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα τους».

PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Για τη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ, ο Στέφενς δεν έκρυψε ότι θέλει «να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο, στον επόμενο γύρο. Θέλω να δείξουμε στους φιλάθλους μας ότι και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια μπορούμε να σκοράρουμε και να το ευχαριστηθούμε».

Από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ παρέστη ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα, η οποία έχει λύσεις στον πάγκο. Το ότι θα παίξουν με τους θεωρητικά αναπληρωματικούς δεν είναι τόσο καλό για μας, γιατί θα αγωνιστούν παίκτες που θέλουν να αποδείξουν πράγματα». 

Ο τερματοφύλακας της μακεδονικής ομάδας υπογράμμισε πως «ήταν στα πόδια μας να καταφέρουμε να προκριθούμε νωρίς. Κάναμε καλά παιχνίδια και πήραμε αποτελέσματα που αξίζαμε. Θέλουμε και αύριο τη νίκη για την πρώτη θέση στον όμιλο».

Όσο για το αν υπάρχει άγχος στην ομάδα να σκοράρει; «Στο προηγούμενο παιχνίδι ίσως να μη σταθήκαμε τυχεροί. Το ευρωπαϊκό ματς είναι διαφορετικό. Δε μας αγχώνει καθόλου, γιατί ποτέ δεν θεωρήσαμε ότι μειονεκτούμε σε αυτό το κομμάτι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις