Στέφενς: «Είμαι περήφανος για την ομάδα»

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013 21:04
UPD:21:07
MotionTeam

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Εμφανώς ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης με τη Σαχτέρ Καραγκάντι εμφανίστηκε ο τεχνικός του «Δικέφαλου», Χουμπ Στέφενς, που είδε τον ΠΑΟΚ να φτάνει στην πρόκριση μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των ομίλων στο Γιουρόπα Λιγκ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που παίζει με μεγάλες μπαλιές και είναι δυνατή και σε στημένες φάσεις. Βάλαμε τα γκολ σε κατάλληλες στιγμές. Είχαμε μία εικόνα που μας επέτρεψε να κερδίσουμε και είμαι χαρούμενος γι΄ αυτό», υπογράμμισε ο Ολλανδός τεχνικός.

«Δεν είσαι ποτέ χαρούμενος όταν χάνεις τον έλεγχο του αγώνα, αλλά αυτό συμβαίνει κι εξαιτίας του αντιπάλου. Όταν οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές είναι στην περιοχή και προσπαθούν να πιέσουν πολύ τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά το σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε σωστά», πρόσθεσε αναφερόμενος στο διάστημα που η ομάδα του δέχθηκε αρκετή πίεση.

Όσο για την παρουσία του Τζαβέλα στο κέντρο της άμυνας και το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης; «Όταν έχεις πρόβλημα σε μία θέση πρέπει να βρίσκεις τις απαντήσεις. Αυτό κάναμε κι εμείς με τον Τζαβέλα, που έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπήρχαν από αυτόν στο παιχνίδι αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθούμε σε έναν ποδοσφαιριστή», απάντησε.

Ο ομόλογός του στον πάγκο της Σαχτέρ, Βίκτορ Κουμίκοφ, εστίασε στην ποιότητα των παικτών της ελληνικής ομάδας. «Δεν πήραμε πόντο από τον ΠΑΟΚ, γιατί έχει περισσότερο ποιοτικούς παίκτες από την δική μας ομάδα, ακόμη και αυτοί που είναι στον πάγκο. Θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα στη διάρκεια της σεζόν, ακόμη και από την αρχή που ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας στο Τσάμπιονς Λιγκ», είπε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις