Στέφενς: «Να κάνουμε επαγγελματική διαχείριση με Σαχτέρ»

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 15:30
UPD:15:51
ICON

«Είναι εμπειρία να διαχειριζόμαστε τρεις αγώνες την εβδομάδα. Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν είχαμε τραυματισμούς», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χουμπ Στέφενς (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Επαγγελματική διαχείριση του αγώνα ζήτησε από τους παίκτες του ο Χουμπ Στέφενς ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Σαχτέρ Καραγκάντι στο Καζακστάν, προκειμένου ο «Δικέφαλος» να πάρει το αποτέλεσμα με το οποίο θα διασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

«Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίξουμε εδώ. Η ώρα, οι καιρικές συνθήκες είναι διαφορετικά. Θα πρέπει να το διαχειριστούμε επαγγελματικά. Οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες αλλά και η ομάδα είναι πολύ δύσκολη, την αντιμετωπίσαμε και στην Τούμπα», τόνισε ο Ολλανδός.

«Είναι εμπειρία να διαχειριζόμαστε τρεις αγώνες την εβδομάδα. Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν είχαμε τραυματισμούς. Γιατί έτσι μπορούμε να αλλάζουμε όχι μόνο παίκτες που έχουν πρόβλημα, αλλά και εκείνους που δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση», πρόσθεσε.

Ο κ. Στέφενς ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να επαναλάβει «πειράματα» όπως εκείνο με τον Τζαβέλλα, που εναντίον του Άρη έπαιξε στόπερ. «Ο Γιώργος δοκιμάστηκε στην προπόνηση, τα πήγε καλά και πήρε την ευκαιρία να παίξει σ΄ αυτή τη θέση με τον Άρη. Αν κάποιοι δεν μου δείξουν αυτά τα στοιχεία, δεν μπορώ να τους χρησιμοποιήσω. Για αύριο θα δούμε», απάντησε.

Όσο για τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη ότι ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις για την πειθαρχία; «Εγώ είμαι αυτός που είμαι, αν πρέπει αν δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες θα τους δώσω. Κάθε προπονητής θέλει να κερδίζει. Αν πρέπει να είμαι σκληρός για να συμβεί αυτό το κάνω. Αλλά δεν είμαι πάντα σκληρός. Πρέπει να είσαι δίκαιος απέναντι στην ομάδα σου και σκληρός αν χρειαστεί», υπογράμμισε αναφερόμενος στο θέμα του Χακόμπο.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας από την πλευρά του επισήμανε πως  «ό,τι συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ και με την Εθνική, αποδεικνύει ότι υπάρχει υψηλό ηθικό και χαρακτήρας σε παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων», ενώ για τη χρησιμοποίησή του ως στόπερ τόνισε: «Παίζω όπου μου πει ο προπονητής. Δεν γνωρίζω τη θέση αλλά χάρηκα που βοήθησα την ομάδα έστω και με τον τρόπο αυτό».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις