Μπάσκετ Α1: Νίκη στο «ρελαντί» για Παναθηναϊκό με Ίκαρο

Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 18:06
UPD:18:18
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 77-61 τον Ίκαρο Χαλκίδας στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 9ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών, έφτασε στις οκτώ νίκες και παραμένει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αντίθετα, η ομάδα της Εύβοιας παραμένει στην τελευταία θέση με 11 βαθμούς, μαζί με τον Ηλυσιακό, ενώ εκτός της ήττας έχασε και τον Νίκο Παπανικολόπουλου, που τραυματίστηκε στον Αχίλλειο τένοντα και αν επιβεβαιωθεί η αρχική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου για ρήξη, θα χάσει το υπόλοιπο της περιόδου.

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης έφτασε σήμερα τον Ουόλτερ Μπέρι στην 4η θέση των ριμπάουντερ με 1723 «σκουπίδια» και πλέον υπολείπεται μόνο των Τσαρτσαρή, Βράνκοβιτς και Καράγκουτη.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν 30-24 στο ημίχρονο, αλλά κάνοντας «κοιλιά» στο ξεκίνημα του τρίτου δεκάλεπτου επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να μειώσουν στους 3 πόντους (33-30). Οι φωνές του Αργύρη Πεδουλάκη αφύπνισαν τον Παναθηναϊκό, που έτρεξε σερί 9-0 και το σκορ έγινε 42-30.

«Ζεστός» έξω από τα 6.75 ο Φώτσης (4/4 τρίποντα) έφερε, μαζί με τον Γιάνκοβιτς, την ομάδα του στο +24 (65-41) λίγο μετά την έναρξη της τελευταίας περιόδου και «σφράγισε» τη μοίρα του παιχνιδιού, αφού ο Ίκαρος ήταν πια αδύνατον να καλύψει διαφορά 24 πόντων.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις