Η Ρεάλ Μαδρίτης παραχωρεί στη Μονακό τον Ντι Μαρία

Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2013 13:20
UPD:16:44
EPA/JAVIER LIZON

Η παραχώρηση του Αργεντινού άσσου θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανή ακόμη και κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Για το πριγκιπάτο του Μονακό ετοιμάζει τις βαλίτσες του ο Άνχελ Ντι Μαρία, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca». 

Η παραχώρηση του Αργεντινού άσσου θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανή ακόμη και κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου υποστηρίζει ο συντάκτης του ρεπορτάζ, ενώ το κόστος μιας ενδεχόμενης μετακίνησης εκτιμάται ότι θα αγγίξει τα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Ο γαλλικός σύλλογος και ο ποδοσφαιριστής έχουν καταλήξει σε συμφωνία για το συμβόλαιο, πάντοτε σύμφωνα με τη «Marca», καθώς ο Ντι Μαρία έχει χάσει τη θέση του βασικού στις επιλογές του Κάρλο Αντσελότι, αφού ο Γκάρεθ Μπέιλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Σε άλλη περίοδο ο ικανότατος επιθετικός θα μπορούσε να επιδείξει υπομονή, τώρα όμως ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και ο Ντι Μαρία θα πρέπει να παίζει, γιατί σε αντίθετη περίπτωση η θέση στην αποστολή της Εθνικής Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας κάθε άλλο παρά διασφαλισμένη θα πρέπει να θεωρείται.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις