Ατλέτικο για πρωτάθλημα, 7-0 τη Χετάφε

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013 01:10
UPD:15:46
REUTERS/JUAN MEDINA
A- A A+

Η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι για μεγάλα πράγματα φέτος και το απέδειξε ακόμη μία φορά, με «θύμα» την άτυχη Χετάφε την οποία διέλυσε με 7-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Οι «ροχιμπλάνκος» εξακολουθούν να παραμένουν στο κατόπι της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα, από την οποία απέχουν τρεις βαθμούς, ενώ άλλους τόσους βρίσκονται μπροστά από την τρίτη στην κατάταξη, Ρεάλ Μαδρίτης.

Το... πάρτι ξεκίνησε με το γκολ του Ραούλ Γκαρσία στο 26ο λεπτό και συνεχίστηκε με το αυτογκόλ του Άλμπερτ Λόπο δέκα λεπτά αργότερα. Η αποβολή του Χουάν Βαλέρα στο 42΄ (δύο κίτρινες) επέφερε την πλήρη κατάρρευση των φιλοξενούμενων, που στο δεύτερο ημίχρονο απλώς δεν υπήρχαν στο γήπεδο.

Στο 49΄ ο Νταβίντ Βίγια έκανε το 3-0, στο 52΄ ο Ραούλ Γκαρσία το 4-0 και στο 69΄ ο επανακάμψας από τον τραυματισμό του Ντιέγκο Κόστα πέτυχε, ίσως, το γκολ της χρονιάς, με εκπληκτικό γυριστό σουτ που άφησε «άγαλμα» τον Μογιά.

Η... δυστυχία των φιλοξενούμενων είχε όμως και συνέχεια, αφού ο Βίγια στο 78΄ και ο Άντριαν Λόπεθ στις καθυστερήσεις πίστωσαν με άλλα δύο γκολ τη γραμμή κρούσης της Ατλέτικο, που την Τρίτη θα αντιμετωπίσει τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις