Μέσι και Ρονάλντο οι κορυφαίοι στην Ισπανία

Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013 11:36
UPD:12:21
EPA/Alejandro Garcia

Ο Αργεντινός «μάγος» της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής και καλύτερος επιθετικός του ισπανικού πρωταθλήματος.

A- A A+

Το 2013 οδεύει προς το τέλος του και οι ψηφοφορίες για τους κορυφαίους της χρονιάς που απέρχεται είναι πολλές και ποικίλες.

Μία εξ αυτών διοργάνωσε και η ισπανική εφημερίδα «Marca», με το αποτέλεσμα να είναι πάντως σαφώς αναμενόμενο αφού παρόντων των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο δεν υπάρχει χώρος για κάποιον τρίτο στην πριμέρα ντιβισιόν.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ανακηρύχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης (MVP), ενώ ο Αργεντινός «μάγος» της Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής και καλύτερος επιθετικός του ισπανικού πρωταθλήματος.

«Είναι μεγάλη τιμή να αναδεικνύομαι καλύτερος παίκτης. Αισθάνομαι υπέροχα γι΄ αυτό βραβείο» ήταν το μήνυμα που απέστειλε ο Μέσι από την Αργεντινή, όπου βρίσκεται για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

REUTERS/STEFAN WERMUTH

Ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο ανακηρύχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης (MVP).

Από την πλευρά του, ο Ρονάλντο σχολίασε πως θα συνεχίσει να προσπαθεί να κατακτά τίτλους τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις