Στέφενς: «Είμαι απογοητευμένος»

Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 01:00
UPD:09:43
PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ πήρε την ισοπαλία, διατήρησε το αήττητο στο 12ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και ουσιαστικά εξασφάλισε τη συμμετοχή του στη φάση των «32», αλλά ο Χουμπ Στέφενς εμφανίστηκε απογοητευμένος από την απόδοση της ομάδας του. 

«Εγώ είμαι απογοητευμένος από αυτό που κάναμε σήμερα. Παρόλο που το αποτέλεσμα είναι καλό, δεν συμφωνώ με αυτή την προσέγγιση. Αυτή δεν είναι σωστή νοοτροπία, δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνει ένας επαγγελματίας» είπε χωρίς να «μασήσει» τα λόγια του ο Ολλανδός τεχνικός.

Όσο για τους λόγους της απογοήτευσής του; «Είναι πάρα πολλά για να τα πω τώρα. Η ισοπαλία ενδεχομένως να είναι καλή, αλλά μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα από αυτό που δείξαμε σήμερα. Η Σαχτάρ έχασε, η Μακάμπι δεν μπορεί να μας φτάσει, θα μπορούσαμε να είμαστε από σήμερα στον δεύτερο γύρο», είπε,

Ο Στέφενς ρωτήθηκε και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. «Δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά έχουμε πολλά να κάνουμε. Αυτό που δείξαμε σήμερα, αν παίξουμε όπως σήμερα, δεν είναι αρκετό. Το καλύτερο όμως είναι να μην μιλήσουμε για την Κυριακή, γιατί θα προηγηθεί μία κουβέντα με τους παίκτες για το τι κάναμε σήμερα», απάντησε.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης δήλωσε ότι «η πρώτη σκέψη ήταν να διαφυλάξουμε τα μετόπισθεν. Από εκεί και πέρα παραφοβηθήκαμε τη Μακάμπι. Είχαμε τη σκέψη να κρατήσουμε το μηδέν. Ήμασταν διστακτικοί και δε δημιουργήσαμε τις επιθέσεις που έπρεπε. Η σκέψη μας δεν ήταν στον Ολυμπιακό. Παίζουμε ένα ντέρμπι με τον πρωτοπόρο. Θέλουμε να πάμε εκεί και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό».

Ο Γιώργος Τζαβέλλας επισήμανε ότι «μαθηματικά δεν έχει κριθεί τίποτα, αλλά έχουμε τον πρώτο λόγο. Μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι. Από την ισοπαλία θέλαμε να ξεκινήσουμε και το πετύχαμε. Εφόσον δε χάνουμε και η ομάδα παίζει σφιχτά, μπορούμε να προχωρήσουμε. Εμείς συζητάμε από εδώ και πέρα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θα παίξουν δύο μεγάλες ομάδες, ευρωπαϊκού χαρακτήρα και πρέπει να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε».

Ο Γιάννης Σκόνδρας υπογράμμισε πως «ο αντίπαλος ήταν σοβαρός και ο πόντος εκτός έδρας είναι σημαντικός. Σε αρκετά διαστήματα παίξαμε καλά και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να φανούμε σοβαροί και να έχουμε θάρρος σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις