Μπάσκετ Α1: Νίκησε τον Πανιώνιο, έχασε τον Λάσμε ο Παναθηναϊκός

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013 21:36
UPD:22:59
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν να παρακολουθήσουν το ρυθμό του πρωταθλητή μόνο στο πρώτο ημίχρονο. 

A- A A+

Στη θεωρία ήταν ντέρμπι, στην πράξη όμως ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο αποδείχθηκε... περίπατος για τους «πράσινους» που νίκησαν πολύ εύκολα με 90-65 την ομάδα της Νέας Σμύρνης στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ισοβαθμούν με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της Α1.

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν να παρακολουθήσουν το ρυθμό του πρωταθλητή μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Οι «κυανέρυθροι» ακολουθούσαν κατά πόδας τον αντίπαλό τους, βρίσκοντας τον τρόπο να μειώνουν την διαφορά οσάκις οι παίκτες του Πεδουλάκη ξέφευγαν στο σκορ.

Περίπου ενάμισι λεπτό πριν το ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 39-31, αλλά ο Πανιώνιος με τους Κάρτερ και Μίλμπουρν έκλεισε το εικοσάλεπτο στο -4 (36-40) δίνοντας την εντύπωση ότι στην επανάληψη θα γίνει μάχη.

Ο τραυματισμός του Λάσμε στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου προς στιγμή «πάγωσε» οπαδούς και συμπαίκτες στο ΟΑΚΑ, όταν ο Γκαμπονέζος σέντερ πάτησε κατά λάθος το πόδι του Κάρτερ, τραυματίστηκε στο γόνατο και έκτοτε δεν ξαναμπήκε στο παρκέ, με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, ωστόσο, να αναφέρουν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. 

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 10 πόντους (55-45) 2.27'' πριν το τέλος του 3ου δεκαλέπτου, με καλάθι και φάουλ του Διαμαντίδη, ενώ 40΄΄ πριν τη λήξη της περιόδου οι «πράσινοι» έβαλαν την ασφαλιστική δικλείδα στο παιχνίδι, κάνοντας το 62-45 και δίνοντας στο υπόλοιπο της αναμέτρησης διαδικαστικό χαρακτήρα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις