Μπάσκετ Α1: Αήττητος μόνο ο Ολυμπιακός

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 21:19
UPD:21:35
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Γιώργος Πρίντεζης καρφώνει την μπάλα στο καλάθι.

A- A A+

Ο Ολυμπιακός είναι από σήμερα η μοναδική αήττητη ομάδα στην Α1 Ανδρών, αφού επιβάλλοντας το... νόμο του ΣΕΦ νίκησε και τον ΠΑΟΚ, με 78-70, στο άδειο λόγω τιμωρίας γήπεδό του, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στον ένα βαθμό. 

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στη 12η συνεχή επιτυχία τους και παραμένουν χωρίς ήττα σε Ελλάδα και Ευρώπη, με κορυφαίο τον Γιώργο Πρίντεζη που έκανε «νταμπλ νταμπλ» σε πόντους και ριμπάουντ (21 πόντοι, 11 ριμπάουντ).

Τον διεθνή φόργουορντ ακολούθησε σε απόδοση ο Μπράιαντ Ντάνστον (13 πόντοι, 4 μπλοκ, 4 κλεψίματα), ενώ από τον «Δικέφαλο» υπέρτερος ήταν ο Ντι Τζέι Κούπερ, που σημείωσε 18 πόντους.

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου στο 13΄ ολοκλήρωσε επιμέρους σκορ 2-9 και προηγήθηκε με 29-18, όμως η κυριαρχία του Ολυμπιακού στα ριμπάουντ (24 έναντι 14) και ο οίστρος του Πρίντεζη (σημείωσε 12 πόντους στη β΄ περίοδο) επέτρεψε στους γηπεδούχους να προσπεράσουν με τρίποντο του Λο στην εκπνοή του ημιχρόνου (37-36).

OLYMPIACOS BC

Οι καλύτερες στιγμές από το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης συγκεντρώθηκε πάντως στο τελευταίο δεκάλεπτο και με επιμέρους σκορ 11-3 προηγήθηκε στο 36΄ με 67-58 τελειώνοντας ουσιαστικά τον αγώνα, έχοντας κορυφαίο σε αυτό το διάστημα τον Ντάνστον, ο οποίος σκόραρε 9 πόντους και μάζεψε πολλά ριμπάουντ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις