Παναθηναϊκός: Στο πρόγραμμα και ο Μαρινάκης

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 13:24
UPD:13:36
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
A- A A+

Η περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του ανήκει στο παρελθόν και ο Νίκος Μαρινάκης επιστρέφει σταδιακά στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Πριν συμπληρωθεί μία εβδομάδα από το σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Άρη, ο νεαρός δεξιός μπακ των «πρασίνων» είναι πανέτοιμος να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

Σήμερα ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση, ενώ «καθαρή» ήταν και η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε στη διάρκεια της ημέρας. Από αύριο θα μπει σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα και εκτός απρόοπτου θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το εντός έδρας ματς της 12ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Βίκτορας Κλωναρίδης έκανε θεραπεία, μετά την θλάση που υπέστη στον προσαγωγό και θα τον κρατήσει μακριά από τις εκδηλώσεις του «τριφυλλιού» για 10 ημέρες. Ούτως ή άλλως δεν υπολογιζόταν για το ματς με τους Ηπειρώτες, καθώς θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του (αποβλήθηκε με τον Άρη). 

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Ρισβάνης, Καρέλης, Πράνιτς και Σίλντενφελντ, οι οποίοι αναμένονται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Γι' αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση και την Κυριακή οι «πράσινοι» θα έχουν ρεπό.

 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις