Παναθηναϊκός: Πήρε εξιτήριο ο Μαρινάκης

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 13:56
UPD:15:41
MotionTeam

Ο παίκτης του «τριφυλλιού» απέφυγε πλήρως τον κίνδυνο, μετά τον τραυματισμό του στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τον Άρη ( του γύρισε η γλώσσα και λίγο έλλειψε να πεθάνει).

A- A A+

Η περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του ο Νίκος Μαρινάκης ανήκει στο παρελθόν, καθώς ο νεαρός αμυντικός του Παναθηναϊκού πήρε εξιτήριο το πρωί από το Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης κι επέστρεψε στην Αθήνα.

Ο παίκτης του «τριφυλλιού» απέφυγε πλήρως τον κίνδυνο, μετά τον τραυματισμό του στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τον Άρη ( του γύρισε η γλώσσα και λίγο έλλειψε να πεθάνει). Από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως υπέστη μία απλή διάσειση και είναι χαρακτηριστικό ότι από το βράδυ είχε απόλυτη επικοινωνία με το περιβάλλον.

Ο Μαρινάκης επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα και αύριο θα υποβληθεί σε μία σειρά από νέες εξετάσεις για να καθοριστεί η πορεία της αποκατάστασής του. Εξυπακούεται ότι θα αποκλειστεί από την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τις αναμετρήσεις με Σουηδία και Πολωνία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις