Νίκη για Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη, «λαχτάρησαν» με Μαρινάκη οι «πράσινοι»

Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013 21:31
UPD:22:11
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν κατά την διάρκεια του αγώνα Άρης - Παναθηναϊκός για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague στο γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης".

A- A A+

Με δύο γκολ του Κλωναρίδη, ο οποίος αποβλήθηκε στο 77΄, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 από το «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Άρη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, στην αναμέτηση που «σκιάστηκε» από το σοβαρό τραυματισμό του Μαρινάκη, σε σύγκρουση με τον Κύργια.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ξεπέρασε ανώδυνα το «σοκ» από την ήττα στο 90΄ στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο πήρε μάλλον άνετα τους τρεις βαθμούς, που τη φέρνουν ισόβαθμη των Ιωαννίνων στην τέταρτη θέση.

Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό αλλά όχι αξιόλογες φάσεις, ο Ουντότζι έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 19΄, όταν στη σέντρα του Μαργαρίτη ο Νιγηριανός έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε τυχαία στον Τριανταφυλλόπουλο και έφυγε κόρνερ.

Ο αγώνας κυλούσε χωρίς άλλη συγκίνηση, αλλά στο 43ο λεπτό ο Κλωναρίδης έκανε το 0-1 με το πρώτο φετινό τέρμα του, όταν στην μπαλιά του Ζέκα άφησε «άγαλμα» με προσποίηση τον Πουλίδο και με έξοδο πλασέ σκόραρε ένα πολύ ωραίο γκολ.

Η φάση που «στιγμάτισε» τον αγώνα καταγράφηκε στο 57΄: Μαρινάκης και Κύργιας συγκρούστηκαν άσχημα στο κεφάλι, με τον παίκτη του Παναθηναϊκού να μένει πεσμένος στο έδαφος, αναίσθητος, καθώς είχε «γυρίσει» η γλώσσα του.

Ύστερα από οκτώ λεπτά το ασθενοφόρο παρέλαβε τον παίκτη από τον αγωνιστικό χώρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, υπό το ζεστό χειροκρότημα των φίλων του Άρη, σε μια αποθέωση του fair play.

Παρά το σοκ από τον τραυματισμό του συμπαίκτη τους, πάντως, οι «πράσινοι» έφτασαν στο 0-2 στο 69ο λεπτό και πάλι με τον Κλωναρίδη, από κακή πάσα του Πουλίδο την οποία «έκλεψε» ο επιθετικός του Παναθηναϊκού για να «κλειδώσει» τη νίκη της ομάδας του, με τον σκόρερ να αποβάλλεται λίγο αργότερα (77΄), με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις