Παναθηναϊκός: Όλα βαίνουν καλώς με Μαρινάκη

Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013 23:40
UPD:23:49
MotionTeam
A- A A+

Στον απαιτούμενο ιατρικό έλεγχο σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη υποβάλλεται ο Νίκος Μαρινάκης για τον τραυματισμό που υπέστη στη διάρκεια του αποψινού αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η κατάσταση του 19χρονου αμυντικού των «πράσινων», όπως αναφέρεται, δεν εμπνέει ανησυχία. «Είναι καλά, του γύρισε η γλώσσα. Το πιθανότερο είναι να μείνει εδώ στη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψει αύριο στην Αθήνα», σχολίασε σχετικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου.

Ο Μαρινάκης συγκρούστηκε στον αέρα στο 56’ της αναμέτρησης με τον Μιχάλη Κύργια των «γηπεδούχων», έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του και χρειάστηκε να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ο Κύργιας, επιπλέον, «έβγαλε» το ματς, έχοντας υποστεί από το συμβάν διάσειση.

Το ίδιο καθησυχαστικός ήταν και ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Κουλουμέντας: «Ζήσαμε κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά ευτυχώς ο Νίκος είναι καλά τώρα στο νοσοκομείο έχει συνέλθει πλήρως και δεν έχει κανένα νευρολογικό πρόβλημα. Θα γίνουν ακόμα κάποιες εξετάσεις βέβαια, αλλά νομίζω πως όλα θα πάνε καλά...»

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις