Έτοιμη η Εθνική ομάδα για τον αγώνα με τη Ρουμανία

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 22:27
UPD:15/11/2013 00:04
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο Κώστας Κατσουράνης, ο Κώστας Μήτρογλου, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Βασίλης Τοροσίδης κατά την διάρκεια της προπόνησης προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας που αύριο αντιμετωπίζει τη Ρουμανία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

A- A A+

H Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Ανδρών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τη Ρουμανία στο «Γ. Καραϊσκάκης» αύριο το βράδυ (21:45), για τα μπαράζ του Μουντιάλ 2014.

Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά συμμετείχαν κανονικά όλοι οι διεθνείς, ενώ την παρακολούθησε πλήθος κόσμου καθώς και πολλοί Ρουμάνοι δημοσιογράφοι, μήπως και κατορθώσουν να «υποκλέψουν» κάποιο «μυστικό» του Φερνάντο Σάντος.

Μάταιος κόπος, πάντως, αφού ο Πορτογάλος εκλέκτορας δεν άφησε να διαφανεί το παραμικρό στο, ούτως ή άλλως, χαλαρό πρόγραμμα που ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές. Οι διεθνείς έπαιξαν «ανακατεμένοι» για 45 λεπτά, με τον Σάντος να παρακολουθεί ατάραχος και να μην τους κάνει την παραμικρή παρατήρηση. 

FIFA
Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα, εκπλήξεις δεν φαίνεται να υπάρχουν και η Ελλάδα αναμένεται να ξεκινήσει με τον Καρνέζη στο τέρμα, τους Τοροσίδη, Χολέμπας, Παπασταθόπουλο και Σιόβα στην άμυνα, οι Κατσουράνης, Τζιόλης και Μανιάτης θα συνθέσουν την τριάδα των μέσων, ενώ Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου θα είναι οι επιθετικοί.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις