Παπασταθόπουλος: «Μετά την Τρίτη δεν υπάρχει αύριο»

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 12:59
UPD:13:05
EPA/VALDA KALNINA
A- A A+

Αγώνα δίχως αύριο χαρακτήρισε τα παιχνίδια με τη Ρουμανία ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της UEFA.

«Πάντα παίζουμε για τη νίκη. Θα είναι ιδανικό να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας την Παρασκευή στο παιχνίδι που θα δώσουμε στην έδρα μας. Αυτά τα παιχνίδια θα είναι πολύ σκληρά, σαν τελικοί. Δεν υπάρχει αύριο μετά την Τρίτη», υπογράμμισε ο αμυντικός της Ντόρτμουντ.

«Είτε προκρινόμαστε και όλα είναι άριστα, είτε αποκλειόμαστε και τότε όλα είναι χάλια. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος που μπορούμε να δούμε και να προσεγγίσουμε τα παιχνίδια. Παρόλα αυτά ελπίζουμε ότι μπορούμε να καταλήξουμε και να είμαστε εμείς οι νικητές», πρόσθεσε.

Μιλώντας για την αντίπαλο της Ελλάδας, ο «Σωκράτης» επισήμανε ότι «η Ρουμανία είναι μια ομάδα με ικανότητες, η οποία βασίζεται περισσότερο στο ταλέντο των παικτών της και λιγότερο στην τακτική. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι από την στιγμή που έφτασε στο σημείο να συμμετέχει στα μπαράζ για την είσοδο στο Μουντιάλ τότε είναι μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα».

Οι έδρες δεν θα παίξουν σημαντικό ρόλο κατά τον Μεσσήνιο διεθνή, ο οποίος θυμήθηκε ότι «πριν από τέσσερα χρόνια είχαμε δώσει το πρώτο μας παιχνίδι για μπαράζ εισόδου σε Μουντιάλ με αντίπαλο την Ουκρανία στην έδρα μας. Ήρθαμε ισόπαλοι 0-0 στο πρώτο παιχνίδι και μετά νικήσαμε εκτός έδρας για να πάρουμε το εισιτήριο την Νότια Αφρική. Το ζητούμενο είναι ίδιο για μας, σε όποιο γήπεδο και να παίζουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις