Πιτούρκα: «Έχουμε αρκετό άγχος»

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 15:23
UPD:15:27
REUTERS/BOGDAN CRISTEL

«Σίγουρα, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε αρκετό άγχος αφού έτσι είναι τα παιχνίδια των μπαράζ. Η Ελλάδα διαθέτει ένα πλεονέκτημα, καθώς έχει συμμετάσχει και πάλι σε μπαράζ», δήλωσε ο τεχνικός των Ρουμάνων, Βίκτορ Πιτούρκα.

A- A A+

Η Ρουμανία θα προσπαθήσει να σκοράρει αύριο στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να κάνει τη ζωή της πιο εύκολη στη ρεβάνς του Βουκουρεστίου την Τρίτη 19 Νοεμβρίου.

Αυτός είναι ο βασικός στόχος της αντιπάλου της Ελλάδας στα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, στην αναζήτηση του εισιτηρίου με προορισμό τη Βραζιλία, όπως τον έθεσε ο τεχνικός των Ρουμάνων, Βίκτορ Πιτούρκα.

«Σίγουρα, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε αρκετό άγχος αφού έτσι είναι τα παιχνίδια των μπαράζ. Η Ελλάδα διαθέτει ένα πλεονέκτημα, καθώς έχει συμμετάσχει και πάλι σε μπαράζ», δήλωσε ο Πιτούρκα. 

Ο Πιτούρκα διευκρίνισε ότι κύριος στόχος της ομάδας του είναι να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ, προσθέτοντας ότι «έχουμε μιλήσει με τον Λάζαρ, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει έξι παίκτες στην Εθνική αλλά και με τον Γκοϊάν, γιατί έχει παίξει με τον ΠΑΟΚ».

Όσον αφορά στον τερματοφύλακα Τσιπριάν Ταταρουσάνου, ο βασικός γκολκίπερ των Ρουμάνων προπονήθηκε χθες και σήμερα στο 90% της έντασης του ομαδικού προγράμματος, ενώ ο Βλαντ Κίρικες αναμένει την προστατευτική μάσκα για να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Βουκουρεστίου.

Τους διεθνείς εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ράσμαν Ραντ, που τόνισε ότι «θέλουμε όλοι να παίξουμε σε μια τέτοια διοργάνωση, άλλωστε είναι η πρώτη φορά που φτάνουμε στο σημείο αυτό εμείς, η νέα γενιά. Η Ελλάδα είναι δυνατή και οργανωμένη. Δεν δέχεται εύκολα γκολ, δεν παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο αλλά κερδίζει συνέχεια».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις