Μουντιάλ 2014: Βλέπει Βραζιλία το Μεξικό, 5-1 τη Νέα Ζηλανδία

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 13:20
UPD:13:36
REUTERS/EDGARD GARRIDO
A- A A+

Το Μεξικό έκανε το αποφασιστικό... άλμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, το 2014.

Οι «τρικολόρ» συνέτριψαν τη Νέα Ζηλανδία με 5-1 στον αγώνα που διεξήχθη στο στάδιο «Αζτέκα» στην Πόλη του Μεξικού, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα μπαράζ του Μουντιάλ και ουσιαστικά εξασφάλισαν την πρόκριση στην τελική φάση.

Οι Μεξικανοί θα ταξιδέψουν στην Ουέλινγκτον για τη δεύτερη αναμέτρηση, στις 20 Νοεμβρίου, έχοντας ένα προβάδισμα που είναι απίθανο να ανατραπεί, δεδομένης της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Ο νέος προπονητής των λατινοαμερικάνων, Μιγκέλ Ερέρα, παρέταξε μια σύνθεση αποτελούμενη αποκλειστικά από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις εγχώριες διοργανώσεις, επιλέγοντας να αφήσει εκτός τους Χαβιέρ «Τσιτσαρίτο» Ερνάντεζ, Τζοβάνι Ντος Σάντος, Αντρές Γκουαρδάδο και Μέμο Οτσόα.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε απόλυτα τον Ερέρα, αφού σε ένα παιχνίδι «μονόλογο» το Μεξικό προηγήθηκε 5-0 με τα γκολ των Αγκιλάρ (31΄), Χιμένες (39΄), Περάλτα (47΄, 79΄) και Μάρκες (82΄), πριν σκοράρει για τους φιλοξενούμενους το γκολ της τιμής ο Τζέιμς στο 84ο λεπτό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις