Πεδουλάκης: «Πάμε στο Ισραήλ για νίκη»

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 12:11
UPD:12:35
ICON PRESS /ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Το σύνθημα για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις νίκες έδωσε ο τεχνικός των «πρασίνων», Αργύρης Πεδουλάκης, κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Τελ Αβίβ, όπου αύριο θα αντιμετωπίσουν την Μακάμπι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

Ο Έλληνας προπονητής επιθυμεί οι παίκτες του να αφήσουν πίσω την ήττα από τη Λοκομοτίβ Κούμπαν και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στον Δ΄ όμιλο, αφού αν στις δύο ήττες που μετρούν έως τώρα προστεθεί και μία τρίτη σε πέντε αγώνες, η κατάσταση αρχίζει να περιπλέκεται.

Α. Πεδουλάκης: Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό

«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι μια ομάδα που παίζει σε υψηλή ταχύτητα και χρησιμοποιεί αρκετά τα χαμηλά σχήματα. Προσπαθεί να ελέγξει τα ριμπάουντ, οι ψηλοί της κάνουν καλή δουλειά, οπότε θέλει προσοχή στον τομέα αυτόν. Υπάρχει και ο ''Σόφο'', ένας παίκτης που γνωρίζουμε καλά», υπογράμμισε ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας.

«Ως ομάδα θέλουν να τρέξουν, να πάνε σε γρήγορες επιθέσεις και να ελέγξουν το ρυθμό. Κάναμε δύο καλές προπονήσεις μετά από πολύ καιρό στο γήπεδό μας και πλέον σταματάμε να μιλάμε για κούραση, προβλήματα και πάμε για τη νίκη στο Ισραήλ», συμπλήρωσε με αυτοπεποίθηση ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις