Μπάσκετ: Πρόβα-τζενεράλε ενόψει Μακάμπι ο Παναθηναϊκός στο «Ζηρίνειο»

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 10:40
UPD:14:52
ICON PRESS /ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναμένεται να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες-κλειδιά, καθώς ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ την ερχόμενη εβδομάδα, για την Ευρωλίγκα.

A- A A+

Να «διασκεδάσει» τις εντυπώσεις από την ήττα-σοκ που υπέστη στο Ηράκλειο Κρήτης από τη Λοκομοτίβ Κούμπαν, για την Ευρωλίγκα, θα επιδιώξει στην Κηφισιά ο Παναθηναϊκός, στο πιο ενδιαφέρον ματς του σημερινού δεύτερου «πιάτου» της 5ης αγωνιστικής της Α1.

Οι «πράσινοι» δεν προβλέπεται να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα των βορείων προαστίων και είναι το μεγάλο φαβορί για την 4η εφετινή τους νίκη. Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναμένεται να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες-κλειδιά, καθώς ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ την ερχόμενη εβδομάδα, για την Ευρωλίγκα, όπου οι «πράσινοι» δεν έχουν κανένα περιθώριο για νέα ήττα.

Αμφίρροπο ματς αναμένεται να διεξαχθεί στο «Αλεξάνδρειο», όπου θα αναμετρηθούν Άρης και Πανιώνιος.

Το σημερινό πρόγραμμα: Πανελευσινιακός-Κολοσσός Ρόδου (16:00), ΚΑΟΔ-Ηλυσιακός (16:00), Άρης-Πανιώνιος (19:30, Novasports), Νέα Κηφισιά-Παναθηναϊκός (21:30, Novasports).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις