Μπάσκετ: Προπόνηση ενόψει Μακάμπι ο Παναθηναϊκός στην Κηφισιά

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 23:06
UPD:23:30
ICON PRESS/NTOYNTOYMHΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Φάση από τον αγώνα

A- A A+

Τρία 24ωρα μετά την 'ήττα του από τη Λοκομοτίβ Κούμπαν στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 88-65 της Νέας Κηφισιάς, στο προτελευταίο χρονικά ματς της 5ης αγωνιστικής της Α1.

Όπως αναμενόταν οι «πράσινοι» είχαν εύκολο έργο απέναντι στους «νεοφώτιστους» κι έφτασαν στην 4η εφετινή τους νίκη χωρίς να «πατήσουν γκάζι», έχοντας τρομερά ποσοστά στα σουτ τριών πόντων (15/27). Ο Αργύρης Πεδουλάκης, μάλιστα, μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε όλους σχεδόν τους παίκτες, πλην του Κινέζου, Πινγκ, ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε. Η εμφάνιση των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν αρκετά καλή, ωστόσο, ο «τελικός» που ακολουθεί με τη Μακάμπι (Πέμπτη 14/11) στο Τελ Αβίβ είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς. 

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν στο παιχνίδι με σκοπό να το «καθαρίσουν» γρήγορα και στην πρώτη περίοδο πήραν διαφορά 18 πόντων (10-28) και από κει και πέρα έκαναν συντήρηση δυνάμεων. Ο Ραμέλ Κάρι έκανε το καλύτερο του παιχνίδι από την έναρξη της περιόδου κι έδειξε ότι βρίσκει τον καλό του εαυτό. Ο Αμερικανός γκαρντ τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους, όλους έξω από τη γραμμή των 6.75μ (6/9 τρ.). Πολύ καλός ήταν και ο Τζέιμς Γκιστ με 3/3 τρίποντα και 14 πόντους, ενώ συνολικά οι «πράσινοι» ευστόχησαν στα 15 από τα 27 τρίποντα που επιχείρησαν (ποσοστό 56%)..  

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις