Σούπερ Λίγκα: Ντέρμπι κορυφής στο Καραϊσκάκη

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 10:30
UPD:15:18
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
A- A A+

Το ντέρμπι κορυφής, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (19:30 Novasports 1), δεσπόζει στο σημερινό κυρίως μενού τηε 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.
Με εξαιρετική ψυχολογία θα παραταχθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και οι δύο ομάδες. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπενφίκα στο Champions League και με τον κόσμο στο πλευρό τους είναι το μεγάλο φαβορί, ωστόσο, με ανεβασμένο το ηθικό και με στόχο να αποδείξει ότι εφέτος θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο, θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από το 0-0 με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ για το Europa League και αισιοδοξούν για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μεγάλος απών θα είναι ο Μιγκέλ Βίτορ, που είναι τραυματίας, ενώ για λογαριασμό του Ολυμπιακού εκτός έμεινε ο Εντινγκά, ο ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Πρόκειται για ένα ντέρμπι που εάν αναδείξει νικητή τον Ολυμπιακό, τότε οι «ερυθρόλευκοι» μόνο εάν «αυτοκτονήσουν» θα χάσουν τα σκήπτρα τους, ενώ σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ ή και ισοπαλίας το ενδιαφέρον στην κούρσα του τίτλου θα παραμείνει αμείωτο.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα: Πανιώνιος-Ατρόμητος (15:00, Novasports 2), Βέροια-Καλλονή (17:15, Novasports 7), Εργοτέλης-Πανθρακικός (17:00, Novasports 2), Παναιτωλικός-Λεβαδειακός (17:15, Novasports 3).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις