Εύκολα ο Παναθηναϊκός 93-72 τον ΚΑΟ Δράμας

Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 18:01
UPD:18:21
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Ο παίκτης του ΚΑΟΔ Τζέι Κόβαν Μπράουν (Δ) οδηγεί τη μπάλα στο αντίπαλο καλάθι ενώ πιέζεται από τον παίκτη του ΠΑΟ Νίκο Παππά (Α).

A- A A+

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Παναθηναϊκός στο κλειστό του ΟΑΚΑ απέναντι στον ΚΑΟ Δράμας, τον οποίο νίκησε 93-72 στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική στην Α1 Ανδρών.

Οι «πράσινοι» αναχωρούν απόψε για το Ηράκλειο, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν τη Λοκομοτίβ Κούμπαν για την Ευρωλίγκα.

Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν μόνο το πρώτο δεκάλεπτο για να επιβάλλουν το… νόμο τους και να απλοποιήσουν εξαρχής την κατάσταση, όταν στη συγκεκριμένη περίοδο σκόραραν 35 πόντους.

PAOBCGR

Τα highlights του αγώνα

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες του και αυτοί ανταποκρίθηκαν πλήρως σκοράροντας άπαντες, εκτός του Σανγκ σκόραραν. Πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού ήταν ο Λάσμε με 16 πόντους, ενώ 13 σκόραρε για τον ΚΑΟΔ ο Βον.

PAOBCGR

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Παναθηναϊκού Αργύρη Πεδουλάκη μετά από τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ

Να σημειωθεί ότι ο Κάρι ήταν εκτός αποστολής επειδή ανέβασε υψηλό πυρετό. Αν η κατάστασή του βελτιωθεί, ο Αμερικανός γκαρντ θα ταξιδέψει μόνος την Τετάρτη για την Κρήτη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις