Ντεμπούτο με νίκη για Τσιώλη στα Γιάννενα, 2-1 τον ΟΦΗ

Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013 19:09
UPD:23:46
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΤΑΜΟΥΛ

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα Σταύρος Τσουκαλάς (2Α) και Δημήτρης Κολοβέτσιος (Α) πανηγυρίζουν την επίτευξη γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague, στο γήπεδο Ζωσιμάδες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 2-1 .

A- A A+

Απόλυτα επιτυχές ήταν το ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο «Άγιαξ της Ηπείρου» νίκησε τον ΟΦΗ με 2-1 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και έφτασε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, σημειώνοντας τη δεύτερη συνεχή νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο δίάστημα 15΄-17΄, πρώτα με τον Μακρή να μην προλαβαίνει να κάνει προβολή στην κεφαλιά-πάσα του Παπάζογλου και ύστερα με τον Τριποτσέρη να αστοχεί σε κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Πιο απειλητικός στην επανάληψη ο ΠΑΣ με την είσοδο του Τσάβες, έχασε σπάνια ευκαιρία στο 59ο λεπτό με τον Ντε Βινσέντι, που αστόχησε ελάχιστα με κεφαλιά στη σέντρα του Ίλιτς.

Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως ο Αργεντινός βρήκε το στόχο του, όταν σε πανομοιότυπη φάση και βγαίνοντας σαν «κρυφός» σέντερ φορ πέτυχε το πρώτο τέρμα του μετά τα περυσινά πλέι οφ, το οποίο πανηγύρισε έξαλλα. 

Οι παίκτες του Σα Πίντο έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία στο 71΄, με τον Παπάζογλου να αστοχεί από πλεονεκτική θέση και το «πλήρωσαν» δύο λεπτά αργότερα, όταν σε φάουλ του Ντε Βισνέντι ο Τσουκαλάς με το τρίτο φετινό γκολ του έκανε το 2-0.

Στο διάστημα που απέμεινε ο Σα Πίντο «γέμισε» το γήπεδο με επιθετικούς αλλά το μόνο που κατόρθωσε ήταν να μειώσει στο 83΄ με τον Μακουκούλα, ένα λεπτό μετά την είσοδο του Κονγκολέζου στον αγώνα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις