Νίκη-ανάσα για Πλατανιά, 2-0 τον Απόλλωνα

Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013 16:50
UPD:19:41
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Ο παίκτης του Πλατανία Αλεξάνταρ Καται (Α) πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κατά την διάρκεια του αγώνα Πλατανιά Χανίων- Απόλλωνα Σμύρνης, για την 11 η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολιών. Ο Πλατανιάς νίκησε με σκορ 2- 0.

A- A A+

Πολύτιμη νίκη με 2-0 σημείωσε στα Περιβόλια ο Πλατανιάς επί του Απόλλωνα Σμύρνης, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Το ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλους στον πάγκο της χανιώτικης ομάδας ήταν λοιπόν απολύτως επιτυχές, καθώς οι γηπεδούχοι έφτασαν στη δεύτερη φετινή νίκη τους και πήραν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, που τους απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις.

Ο Πλατανιάς ξεκίνησε με διάθεση να πιέσει τον αντίπαλό του, όμως στα πρώτα σαράντα λεπτά δεν κατόρθωσε να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Ο αγώνας κυλούσε χωρίς την παραμικρή συγκίνηση για τους θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου των Περιβολίων, με εξαίρεση μια άστοχη κεφαλιά του Μπλάζεκ στο 29ο λεπτό.

Κι ενώ όλες οι ενδείξεις συνηγορούσαν ως προς το ότι οι ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια ισόπαλες, στο 43΄ ο Πλατανιάς κέρδισε (αυστηρό) πέναλτι σε μονομαχία του Τσεμπερίδη με τον Τόρες. Ο Γουνδουλάκης πήρε φόρα από τα 11 μέτρα, ο Τζόρβας απέκρουσε αλλά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πήρε το «ριμπάουντ» και άνοιξε το σκορ.

Ο Απόλλωνας έχασε την ευκαιρία για να φέρει τον αγώνα στην ισοπαλία στο 50ο λεπτό, με τον Φαρινόλα να βγάζει τον Μπλάζεκ σε πλεονεκτική θέση αλλά το τελείωμα του τελευταίου να είναι απογοητευτικό.

Πολυτέλεια να σπαταλάς τις ευκαιρίες ειδικά όταν αυτές είναι μετρημένες και στο 62΄ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» το πλήρωσε με το 0-2, όταν ο Κάταϊ στόπαρε με το στήθος και νίκησε τον Τζόρβα, για να τελειώσει ο αγώνας με ένα απευθείας φάουλ του Γκουέλα (82΄) που μπλόκαρε ο Γιωργαλλίδης και το δοκάρι του Τόρες στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις