Στέφενς: «Πρώτα η Μακάμπι, ύστερα ο Ολυμπιακός»

Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2013 19:02
UPD:19:05
PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ πρώτα έχει να παίξει με τη Μακάμπι και ακολούθως θα σκεφτεί το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό, υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα στη Χάιφα ο Χουμπ Στέφενς.

Ο τεχνικός του «Δικέφαλου» παραδέχθηκε ότι τους παίκτες του απασχολεί το ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι είναι δουλειά του είναι να τούς προετοιμάσει για το παιχνίδι της Πέμπτης.

«Ξέρουμε ότι όλα τα ματς είναι δύσκολα. Δεν έχει να κάνει με το ρίσκο. Έχουμε να κάνουμε με μία καλή ομάδα και θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με σοβαρότητα», ανέφερε ο Ολλανδός προπονητής.

«Δεν πρέπει πάντα να βλέπουμε αυτά που γράφει ο Τύπος. Εγώ πρέπει να πείσω τους παίκτες μου ότι αύριο έχουμε παιχνίδι, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ακόμη και σήμερα έχουμε σοβαρή δουλειά, με την προπόνηση που ακολουθεί» πρόσθεσε.

«Θα το δούμε. Ακόμη κι εγώ μαθαίνω την ομάδα μου και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε. Βλέπω ότι όλοι μιλάνε για τον Ολυμπιακό. Εμένα δουλειά μου είναι να προετοιμάσω τους παίκτες μου για το αυριανό ματς», συμπλήρωσε.

Όσο για το ότι ο ΠΑΟΚ φέτος βρίσκεται να επιδιώκει ανατροπή στο σκορ; «Προσπαθούμε πάντα να πετύχουμε τον στόχο μας από την αρχή και να μην αντιμετωπίζουμε προβλήματα στη συνέχεια. Είναι αλήθεια ότι σε αρκετά ματς έχουμε βρεθεί πίσω στο σκορ και δυσκολεύουμε το έργο μας. Θα πρέπει σε αυτόν τον τομέα να βελτιωθούμε», είπε.

PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Τους ποδοσφαιριστές του «Δικέφαλου» εκπροσώπησε ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος ρωτήθηκε για τα δυο παιχνίδια που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ και αν θα παίξει αύριο για δύο αποτελέσματα, δεδομένου ότι ακολουθεί το ματς με τον Ολυμπιακό. «Και τα δύο παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Εμείς ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε και γι΄ αυτό θα προσπαθήσουμε», απάντησε.

Ο «Κλάους» ρωτήθηκε και για το επίπεδο που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ σε σχέση με το ξεκίνημα της χρονιάς: «Βρισκόμαστε θεωρώ σε καλό σημείο. Έχουμε πιάσει καλή απόδοση στα τελευταία παιχνίδια, όχι βέβαια την μάξιμουμ. Έχουμε ακόμα πολύ χρόνο για δουλειά και προσπαθούμε κάθε μέρα μέσα από τις προπονήσεις να φτάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο που μπορούμε», είπε.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις