Βαθμός πρόκρισης για ΠΑΟΚ στο Ισραήλ

Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 00:00
UPD:00:16
EPA/ABIR SULTAN

Στο στιμιότυπο ο Σωτήρης Νίνης και ο παίχτης της Μακάμπι Χάιφα, Φαλάχ.

A- A A+

Ένα βήμα πριν την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, μετά τη «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε στο Ισραήλ απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα και σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΖ Άλκμααρ επί της Σαχτέρ Καραγκάντι.

Ο «Δικέφαλος», που παραμένει αήττητος, έφτασε στους 8 βαθμούς και μοιράζεται την πρώτη θέση με τους Ολλανδούς, ενώ οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου έχουν από 2. Για να προκριθεί ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στις εναπομείνασες αναμετρήσεις του, με τη Σαχτέρ εκτός και την ΑΖ εντός έδρας.

Η ποιότητα του παιχνιδιού ήταν μέτρια έως κακή στο πρώτο ημίχρονο, που χαρακτηρίστηκε από πολλά λάθη. Η Μακάμπι είχε την κατοχή αλλά ο σωστά οργανωμένος αντίπαλός της δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να φτάσουν απειλητικά στην περιοχή του Χακόμπο.

Οι παίκτες του Στέφενς έκαναν την πρώτη αξιόλογη προσπάθεια στο 35ο λεπτό με τον Τζιόλη και έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 στις καθυστερήσεις, όταν σε ιδανική αντεπίθεση ο Νίνης βρήκε τον Στοχ, αυτός πλάσαρε αλλά ο Σαρόνοφ έδιωξε με τα πόδια. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μακάμπι ενέτεινε την πίεση, απέναντι στον «Δικέφαλο» που έμοιαζε σαστισμένος. Στο 56΄ ο Αμπουχατζίρα βρέθηκε απέναντι στον Χακόμπο, ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ.

PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ένα μακρινό σουτ του Στοχ στο 64΄ παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Σαράνοφ, όμως οι Ισραηλινοί «απάντησαν» τρία λεπτά αργότερα με σουτ του Εζρά εκτός περιοχής που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Χακόμπο, στην τελευταία φάση που περιείχε «συγκίνηση» καθώς έκτοτε και ως τη λήξη δεν έγινε το παραμικρό. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις