Στέφενς: «Το καλύτερο φετινό παιχνίδι μας»

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013 23:25
UPD:23:27
MOTIONTEAM

«Όταν κάνεις τα πράγματα τόσο δύσκολα, πρέπει να είσαι χαρούμενος που παίρνεις τους τρεις βαθμούς», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Άκρως ικανοποιημένος από τη συνολική εμφάνιση της ομάδας του και φυσικά από την καταπληκτική ανατροπή στο σκορ εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, μετά τον αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα.

«Όταν κάνεις τα πράγματα τόσο δύσκολα, πρέπει να είσαι χαρούμενος που παίρνεις τους τρεις βαθμούς. Είδατε ότι έχουμε καλή νοοτροπία και μπορούμε να επιστρέφουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Αυτό θα πρέπει να μας δίνει αυτοπεποίθηση. Μετά το 0-2 παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει φέτος στη σεζόν», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός.

Όσο για την απώλεια των δύο πέναλτι από τον Στοχ και το αν έδωσε ο ίδιος εντολή για να εκτελέσει ο ίδιος παίκτης και το δεύτερο πέναλτι, απάντησε ότι «νομίζω ότι έχω να κάνω με επαγγελματίες, οι οποίοι πρέπει να πάρουν την απόφαση. Δεν πιστεύω ότι έχω να κάνω με παιδιά. Δεν μιλάω μόνο για έναν, αλλά ένα σύνολο ποδοσφαιριστών».

PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Όπως επισήμανε πάντως στη συνέχεια ο Στέφενς «δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι. Δεν μπορεί να είναι ο ΠΑΟΚ που θέλω και μετά το πρώτο εικοσάλεπτο να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 0-2. Ενδεχομένως υπήρξαν προσωπικά λάθη, αλλά εγώ το βλέπω ομαδικά. Όπως κάνουμε μαζί σωστά πράγματα, έτσι κάνουμε όλοι μαζί και λάθη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις