Ζεσούς: «Δεν θα μας επηρεάσει η έδρα»

Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 21:35
UPD:21:42
REUTERS/JOHN KOLESIDIS

«Συμφωνώ με τον κύριο Μίτσελ. Είναι δύο ομάδες ισάξιες, με καλούς παίκτες και ισάξιες αλλαγές. Πρόκειται για ένα δύσκολο και δυνατό ματς», σημείωσε ο Ζεσούς.

A- A A+

Ταυτίστηκε με τον Μίτσελ ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα των Λουζιτανών με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πορτογάλος προπονητής ρωτήθηκε αν συμφωνεί με το συνάδελφό του ότι δεν υπάρχει φαβορί. «Συμφωνώ με τον κύριο Μίτσελ. Είναι δύο ομάδες ισάξιες, με καλούς παίκτες και ισάξιες αλλαγές. Πρόκειται για ένα δύσκολο και δυνατό ματς», απάντησε ο Ζεσούς.

«Δεν πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει η ατμόσφαιρα. Δεν είναι θέμα οπαδών αλλά η ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού. Κι εμείς όμως από τη δική μας πλευρά θα προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο. Δεν είναι ένας τελικός, κάθε ματς είναι σημαντικό αλλά μόνο στο τέλος των αγώνων του ομίλου θα μπορούμε να ξέρουμε αν θα περάσουμε ή όχι», συνέχισε με αναφορά στην έδρα.

Όσο για το αν ονειρεύεται τελικό στο Τσάμπιονς Λιγκ; «Τα τελευταία χρόνια έχουμε ανεβάσει αρκετά την Μπενφίκα στη βαθμολογία της UEFA και γι΄ αυτό συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Είμαστε μια ομάδα όπως όλες οι υπόλοιπες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως οι άλλοι, ονειρευόμαστε κι εμείς έναν τελικό. Έχουμε δικαίωμα σε ένα τέτοιο όνειρο, από τη στιγμή που ο τελικός θα γίνει στο γήπεδό μας φέτος».

Από τους ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα στη συνέντευξη παρέστη ο Βραζιλιάνος Λίμα, ο οποίος χαρακτήρισε τον αγώνα «τελικό», προσθέτοντας ότι «όπως όλα τα παιχνίδια έτσι κι αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με πολύ σοβαρότητα και πειθαρχημένα. Γνωρίζω τί θα συναντήσω εδώ πέρα. Γενικά είμαστε προετοιμασμένοι. Έχουμε ξαναπαίξει σε τέτοια ατμόσφαιρα, είμαστε επαγγελματίες κι έτοιμοι να αγωνιστούμε σε τέτοιες συνθήκες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις