Ολυμπιακός: Έτοιμοι με Μπενφίκα, Μπονγκ και Τσόρι

Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2013 14:30
UPD:15:07
REUTERS/HUGO CORREIA

Στιγμιότυπο από παλαιότερη προπόνηση των ερυθρολεύκων.

A- A A+

Ευφορία επικρατεί στον Ολυμπιακό, όχι μόνο λόγω της νίκης επί του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ντέρμπι, αλλά και από το γεγονός ότι οι τραυματίες Μπονγκ και Τσόρι Ντομίνγκες γυμνάστηκαν σήμερα κανονικά και θα είναι έτοιμοι για το ματς με τη Μπενφίκα.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν γθα τον Μίτσελ στη διάρκεια της σημερινής προπόνσης, καθώς ο Ισπανός προπονητής είδε με μεγάλη του ικανοποίηση να λύνονται τα χέρια του ενόψει του μεθαυριανού «τελικού» με τους Πορτογάλους στο «Καραϊσκάκη» για το Champions League.

Οι Τσόρι Ντομίνγκες, Γκαετάν Μπονγκ και Πάουλο Μασάντο γυμνάστηκαν κανονικά και οι δύο πρώτοι είναι βέβαιο πως θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, ενώ πιθανότητες έχει και ο τρίτος παρά τη μεγάλη απουσία του από τις προπονήσεις. Χωρίς πρόβλημα γυμνάστηκε και ο Μιγκέλ Τόρες, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού δεν έχει δηλωθεί στην UEFA. Εκτός πλάνων είναι σίγουρα οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Μάικλ Ολαϊτάν, που συνέχισαν θεραπεία.

Το πρόγραμμα για όσους αγωνίστηκαν απέναντι στον Παναθηναϊκό περιλάμβανε αποθεραπεία και για τους υπόλοιπους κανονική προπόνηση με έμφαση στην κατοχή, την κυκλοφορία της μπάλας και τα τελειώματα.

Η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί αύριο με απογευματινή προπόνηση.

                  «Σφυρίζει» ο Σκόμινα

Ο Σλοβένος, Νταμίρ Σκόμινα, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τη μεθαυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική του Champions League. Ο έμπειρος ρέφερι θα «σφυρίξει» για τρίτη φορά σε αγώνα ελληνικού συλλόγου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και για πρώτη σε παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Στις 27/8/2009 είχε διευθύνει τον αγώνα της ΑΕΚ με τη ρουμανική Βασλούι στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου ο «Δικέφαλος» νίκησε 3-0, ενώ στις 18/2/2010 ήταν ο «άρχοντας» του αγώνα Παναθηναϊκός-Ρόμα στο ΟΑΚΑ για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ (σ.σ. οι «πράσινοι» νίκησαν 3-2). 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις