Champions League: Αφιέρωμα της UEFA στον Μήτρογλου

Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 15:36
UPD:15:38
Icon/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Την... τιμητική του έχει ο Κώστας Μήτρογλου τον τελευταίο καιρό, αφού η εκτελεστική δεινότητά του που αποτυπώνεται ξεκάθαρα μέσω των αριθμών τη φετινή περίοδο, απασχόλησε και την ιστοσελίδα της UEFA.

Μία ημέρα πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπενφίκα, για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, το σάιτ της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας φιλοξενεί δηλώσεις του διεθνή επιθετικού.

Στο κείμενο επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, ότι ο 25χρονος φορ έγινε τον περασμένο μήνα ο πρώτος Έλληνας που σημειώνει  χατ-τρικ στην κορυφαία διοργάνωση της ηπείρου και τον χαρακτηρίζει συνδυασμό φυσικού ταλέντου και ικανότητας μάθησης.

«Είμαι εκεί όποτε με χρειάζεται η ομάδα μου. Πιστεύω ότι καλός επιθετικός γεννιέσαι. Πρέπει όμως να μαθαίνεις από κάθε αγώνα, κάθε προπόνηση. Η εμπειρία είναι το πιο σημαντικό σε αυτή τη θέση. Οι καλύτεροι αμυντικοί του κόσμου αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε είναι δύσκολο και δεν σου δίνοντας τόσο πολλές ευκαιρίες», είναι η δήλωση του Μήτρογου.

Ο «Γερμανός» ρωτήθηκε και για το χατ-τρικ στις Βρυξέλλες, απέναντι στην Άντερλεχτ. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να νικήσουμε. Ήμουν πολύ χαρούμενος που πέτυχα τρία γκολ. Δούλεψα σκληρά γι΄ αυτό, όπως και όλοι οι παίκτες και ο προπονητής».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις