Μίτσελ: «Διαφορετικό το αυριανό παιχνίδι»

Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 19:14
UPD:21:37
ICON

«Θα ήταν λάθος να πούμε πως είμαστε το φαβορί για αύριο, λόγω του αγώνα εκεί. Να προσέξουμε πολύ, γιατί η Μπενφίκα είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι μεγάλος σύλλογος και πρέπει να δείξουμε προσοχή με τη χαρά. Με την μεγάλη ευφορία», συμπλήρωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

A- A A+

Διαφορετικό αγώνα σε σχέση με την αναμέτηση της Λισαβόνας περιμένει αύριο ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, ενόψει του καθοριστικού για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης αγώνα με την Μπενφίκα.

«Πιστεύω πως θα είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό. Ακόμα και εάν είχαμε κερδίσει, θα ήταν αλλιώτικο. Δεν θα σκεφτούμε τι θα γίνει στο ενδεχόμενο νίκης. Θα σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε για τη νίκη. Παρότι κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι στη Λισαβόνα, αύριο ξεκινάμε από το μηδέν. Είμαστε και οι δύο ίσοι στον αγωνιστικό χώρο», είπε ο Ισπανός προπονητής.

«Θα ήταν λάθος να πούμε πως είμαστε το φαβορί για αύριο, λόγω του αγώνα εκεί. Να προσέξουμε πολύ, γιατί η Μπενφίκα είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι μεγάλος σύλλογος και πρέπει να δείξουμε προσοχή με τη χαρά. Με την μεγάλη ευφορία», συμπλήρωσε.

Ο Ίβηρας τεχνικός ρωτήθηκε και απάντησε για: 

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL
Τις διαφορές σε σχέση με τον αγώνα στο «Ντα Λουζ»: «Πιστεύω πως θα είναι ένα ματς διαφορετικό. Ακόμα και εάν είχαμε κερδίσει, θα ήταν αλλιώτικο. Δεν θα σκεφτούμε τι θα γίνει στο ενδεχόμενο νίκης. Θα σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε για τη νίκη. Παρότι κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι στη Λισαβόνα, αύριο ξεκινάμε από το μηδέν. Είμαστε και οι δύο ίσοι στον αγωνιστικό χώρο. Θα ήταν λάθος να πούμε πως είμαστε το φαβορί για αύριο, λόγω του αγώνα εκεί. Να προσέξουμε πολύ, γιατί η Μπενφίκα είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι μεγάλος σύλλογος και πρέπει να δείξουμε προσοχή με τη χαρά. Με την μεγάλη ευφορία».

Την αδυναμία της ομάδας του στις στημένες μπάλες: «Εμείς δουλεύουμε πολύ στις στημένες φάσεις, και όταν είναι υπέρ μας και εναντίον μας. Δεν είμαστε δυσαρεστημένοι. Θεωρούμε πως είμαστε σε καλό δρόμο και συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Είναι περίεργο πως στην Πορτογαλία παίξαμε πολύ ωραία, αλλά από την πλευρά μας δεν εκτελέσαμε τόσα κόρνερ. Παρ' όλα αυτά μιλάμε για αύριο».

Την απουσία του Μασάντο: «Ο Πάουλο την τελευταία εβδομάδα κάνει πολύ καλές προπονήσεις. Τις 2 τελευταίες είναι μαζί μας κανονικά. Θα γίνει σήμερα το τελικό τεστ να δούμε εάν θα τον υπολογίζουμε. Θέλουμε όλους τους παίκτες μας, για να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Μακάρι να είναι μαζί μας».

Το πλάνο του για το παιχνίδι: «Αύριο η αποστολή θα έχει όλους τους παίκτες εκτός από τον Ολαϊτάν. Όμως, παρόλο που έχω αποφασίσει για αποστολή και 11άδα, έχουμε ακόμα μία προπόνηση, όπου μπορούν να γίνουν διάφορα. Αύριο θέλουμε να τα κάνουμε όλα καλά όπως στη Λισαβόνα. Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και να παίξουμε ως ομάδα. Εάν το κάνουμε αυτό, σίγουρα θα είναι όπως στην Πορτογαλία. Και, ναι, εμπιστευόμαστε τόσο πολύ τον Μήτρογλου. Είναι ένας τόσο σημαντικός παίκτης που θα ποντάρουμε πάνω του και για αύριο. Αυτό είναι για την ερώτηση που θα κάνατε».

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Σάμαρης, ο οποίος τόνισε: «Περιμένουμε την Μπενφίκα πιο βελτιωμένη. Ο κόσμος και το γήπεδό μας θα μας δώσουν δύναμη και πλεονέκτημα σε σχέση με το ματς στην Πορτογαλία. Ο αντίπαλος διαθέτει ποιότητα και είναι επικίνδυνος στην επίθεση».

Ο νεαρός μέσος ρωτήθηκε επίσης για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. «Ήταν τόνωση για τα παιχνίδια που ακολουθούν. Υπερτερούμε στο πάθος, στη δύναμη, στην ένταση που έχουμε στο παιχνίδι. Έχουμε έναν επιθετικό παγκόσμιας κλάσης όπως ο Κώστας (Μήτρογλου), έχουμε έμπειρους παίκτες, πολύ καλό τερματοφύλακα (Ρομπέρτο), ο οποίος έχει κίνητρο. Γενικότερα σαν ομάδα, εάν είμαστε αυτοί που πρέπει, υπερτερούμε σαν σύνολο απέναντι στη Μπενφίκα», απάντησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις