Μίτσελ: «Ο Μήτρογλου παίζει για την ομάδα»

Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 19:15
UPD:19:20
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤ

«Το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής είναι θετικό. Έχουμε αυξήσει το συναγωνισμό ανάμεσα στους παίκτες», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μίτσελ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Το...καπέλο στους παίκτες του Ολυμπιακού, για την εμφάνισή τους εναντίον της Άντερλεχτ, έβγαλε ο Μίτσελ, ο οποίος εκθείασε ιδιαίτερα τους Μήτρογλου, Ρομπέρτο.

Μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο, ζήτησε να ξεχάσουν όλοι το ματς της περασμένης Τετάρτης και να σκέφτονται μόνο το ματς με τη Βέροια.

«Ποτέ δεν πρέπει να στέκεσαι σε μία νίκη ή σε μία ήττα. Όπως κάναμε με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου μετά από μία μεγάλη ήττα, την επόμενη ημέρα σκεφτόμασταν το επόμενο παιχνίδι, έτσι και μετά την Αντερλεχτ σκέφτομαι το επόμενο ματς του πρωταθλήματος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ' τους παίκτες μου. Όμως, είμαστε μία ομάδα η οποία πρέπει πάντα να κερδίζει. Για αυτό το πράγμα δουλεύουμε», τόνισε ο προπονητής των Πειραιωτών και πρόσθεσε: «Το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής είναι θετικό. Έχουμε αυξήσει το συναγωνισμό ανάμεσα στους παίκτες. Ανακαλύπτουμε συνεχώς μέσα στην ομάδα μας παίκτες που είναι όλο και πιο αξιόπιστοι. Μέχρι στιγμής είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί παίζουμε με την ιδέα και το σύστημα που έχουμε στο μυαλό μας απ' την αρχή.»

Σε ερώτηση που του έγινε για το πως νιώθει που ο Μήτρογλου σκοράρει...κατά ριπάς, απάντησε: «Είμαι πολύ περήφανος για τον Μήτρογλου. Είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει δουλέψει πολύ. Διαμαρτυρήθηκε πολύ και διεκδίκησε πολύ τη θέση του στην ενδεκάδα. Είναι ένας παίκτης που όταν βάζει γκολ, το κάνει για να προσφέρει στην ομάδα. Μακάρι όλοι οι παίκτες να μπορούσαν να κάνουν κάτι ανάλογο. Το τρίτο γκολ που πέτυχε στην Αντερλεχτ, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα όσων λέμε. Παίζει για να προσφέρει στην ομάδα. Γιατί έδωσε την μπάλα στην άκρη όταν χρειάστηκε. Μετά έτρεξε για 80 μέτρα. Ήταν στη θέση που έπρεπε για να παραλάβει τη μπάλα. Και πέτυχε το γκολ. Αυτό δείχνει τη συνολική προσφορά του μέσα στην ομάδα».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος με το Ρομπέρτο,απάντησε: «Είμαι περήφανος για όλους τους παίκτες μου, όχι μόνο για τον Ρομπέρτο. Φυσικά είμαι για τον Ρόμπερτο και για την απόδοσή του μέχρι στιγμής. Όμως, το ίδιο περήφανος αισθάνομαι για όλους τους παίκτες. Όπως και για τον Μπάλας. Γιατί θέλω ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμος να αποδώσει αυτό που ξέρει και μπορεί. Η μοναδική επιθυμία μου είναι οι παίκτες να πιστεύουν στους προπονητές τους, γιατί αυτό βοηθάει όλους να πιστεύουν στους εαυτούς τους».

Αναφερόμενος στο ματς με τη Βέροια είπε: «Ο αντίπαλός μας πιστεύω πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αλλάζει ξανά προπονητή. Μέσα σε επτά αγωνιστικές θα είναι ο τρίτος προπονητής. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, με την ιδέα που έχουμε απ' την αρχή. Ελπίζουμε και πρέπει να μην κάνουμε κάποιο λάθος, τώρα που είμαστε σε μία τόσο καλή στιγμή. Το μη δώσουμε την πρέπουσα σημασία με τη Βέροια, θα αποδείξουε πως δεν είμαστε μία ειλικρινής ομάδα, πως δεν είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτό δεν πρέπει να γίνει σε καμία περίπτωση. Εμείς πρέπει να δώσουμε σε αυτό το ματς την ίδια σημασία που δώσαμε στον αγώνα με την Αντερλεχτ».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις