Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Το ν/σ για τον ΕΝΦΑ δεν έχει εσωτερικά χαρακτηριστικά δικαιοσύνης

Δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ
Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 15:32
UPD:15:33
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

A- A A+

Το νομοσχέδιο για τον φόρο ακινήτων δεν έχει εσωτερικά χαρακτηριστικά δικαιοσύνης, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος, στον Alpha 98,9.

«Πρέπει να δοθεί χρόνος, να δώσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε μαζέψει, ο Φίλιππος Σαχινίδης με μια ομάδα τεχνοκρατών-βουλευτών, να συνεργαστούν με τον υπ. Οικονομικών ώστε να υπάρξει δικαιοσύνη» υπογράμμισε.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος πρόσθεσε ότι δεν υπήρξε η καλύτερη δυνατή διαπραγμάτευση: «Συμφωνούν οι ΚΟ και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Θα γίνει αναβολή τουλάχιστον μιας εβδομάδας για να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στην πρόταση παράτασης του «χαρατσιού», λέγοντας ότι ήταν μια λύση που είχε επιβληθεί στο ΠΑΣΟΚ. «Θέλουμε να δούμε την πρόταση. Τον λόγο έχει ο υπουργός Οικονομικών και η πλειοψηφία της κυβέρνησης» ανέφερε σχετικά.

Εν αναμονή της έλευσης της τρόικας την Τρίτη

Σχετικά με την έλευση της τρόικας, ο κ. Κωνσταντινόπουλος δήλωσε ότι, από την στιγμή που ο κ. Στουρνάρας είπε ότι τους περιμένει την Τρίτη στο γραφείο του, «θα περιμένουμε να έρθουμε την Τρίτη στο γραφείο του».

«Ακροδεξιά λογική και πρακτική» από τον Φ. Κρανιδιώτη

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης επιβάλλει την παρουσία του στα ΜΜΕ λέγοντας ότι έχει σχέση με την ηγεσία της ΝΔ και χρησιμοποιεί ακροδεξιά λογική και πρακτική, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Κρανιδιώτη για το ΠΑΣΟΚ στον Alpha 98,9.

«Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να υπονομεύσει τον ίδιο τον πρωθυπουργό και πιστεύω ότι κανένας δεν θέλει –ειδικά ο κ. Κρανιδιώτης- να υπονομεύσει τον πρωθυπουργό και τη σταθερότητα της χώρας. Όπως εγώ δεν αποδέχομαι στελέχη του ΠΑΣΟΚ να μιλούν απαξιωτικά για τον πρωθυπουργό και τη ΝΔ, ανάλογο σεβασμό πρέπει να δείχνει και ο Φαήλος Κρανιδιώτης που είναι στέλεχος της ΝΔ» κατέληξε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή